net_sailor Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Model żywiczny MQ-8B Fire Scout. Miał być lajtowy, ale niezupełnie taki był. Sporo drobnych detali jest do przerobienia/dorobienia. Do tego wiodąca lekko na manowce instrukcja. Ale jakoś dociągnąłem do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Git bajera, fajny kurdupelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 Ładna maszynka, fajnie, realistycznie pomalowana. Szkoda że nie zrobiłeś zdjęcia z moneta, żeby zobaczyć jak duże toto jest. Nie wiem tylko po co ta jasna plama na prawym boku, to jakaś modulacja koloru, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 15 Września 2016 Autor Share Napisano 15 Września 2016 (edytowane) Jaka plama? Chodzi o to? To tylko odbłysk światła lampy. Na innych zdjęciach tego nie ma. Co do zdjęcia z monetą, to czy może być taki "bilon"? Edytowane 15 Września 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 A skąd ja mam wiedzieć jak duży ten medal jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 Fajnie pomalowany. Medal też fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 Ten, co go u Ciebie nie widać, ale u mnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 15 Września 2016 Autor Share Napisano 15 Września 2016 (edytowane) To dołożę coś innego do porównania: Edytowane 15 Września 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 Też nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 No teraz to rozumiem. Kieszonkowy dronik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi