marioba Napisano 27 Października 2016 Share Napisano 27 Października 2016 Witam Szanownych Forumowiczów! Cromwell Mk.IV, Tamiya 1:35. Taka jeszcze wakacyjna dłubanina. Model z pudła. Jedyne dodatki to liny Eureki i grill nad wydechami z siatki od Abera. Pomalowany akrylami Revella i wszystkim co miałem pod ręką. I tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Października 2016 Share Napisano 27 Października 2016 Ładny. Dawno nic nie pokazywałeś. Przy okazji oświeć mnie - czy mi się wydaje czy warsztat z Shermanami zniknął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 27 Października 2016 Autor Share Napisano 27 Października 2016 Warsztat z Shermanami nie zniknął. Tylko ja czasu kompletnie na lepienie, nie mówiąc o malowaniu nie mam. Wszystko wrzuciłem do kąta i czeka na lepsze czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 27 Października 2016 Share Napisano 27 Października 2016 Uwielbiam Twoje "malowane wszystkim, tym co miałem pod ręką" . Minimum dodatków, a model wygląda świetnie - to po prostu trzeba umiec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 27 Października 2016 Share Napisano 27 Października 2016 Bardzo udana praca. Ogólnie nie przepadam za czystymi modelami ale Twój styl mi się podoba, niby model nie jest zbytnio zużyty ale nie jest też monotonny. Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 1 Listopada 2016 Autor Share Napisano 1 Listopada 2016 Witam! Gwiazda na wieży to kalkomania czy malowana? Kalkomania zmiękczona zmywaczem do akryli Model Mastera Ogólnie nie przepadam za czystymi modelami Model jest upaprany jak świński cycek! Nie ma na nim błota, które zazwyczaj zabija każdy detal na każdym modelu... Uwielbiam Twoje "malowane wszystkim, tym co miałem pod ręką" Bo naprawdę tak jest! Nie mam ulubionych i tylko tych "jedynych" farb. Zazwyczaj eksperymentuję z farbami i kupuję to czym jeszcze nie malowałem. Dlatego mam potem w pudłach kompletny kolorystyczny misz-masz i zazwyczaj psikam model tym co pierwsze wyciągnę z pudełka. W ytm modelu baza to Revell i jakiś tam olive drab. Rozjaśnienia porobione Lifecolor jakimś tam wyblakłym olive drab. Poza tym Vallejo, Pactra, Italeri, Humbrol i tanie chińskie farby olejne... Minimum dodatków, a model wygląda świetnie - to po prostu trzeba umiec Bo to Tamiya i co by z tym zestawem nie robić, zawsze jakoś dobrze wychodzi... Poza tym bardzo dziękuję wszystkim którym model się trochę podoba... I tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 1 Listopada 2016 Share Napisano 1 Listopada 2016 Ładny czyścioszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi