Tazman79 Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Witam Czy mógł by mi ktoś wskazać różnicę pomiędzy wersjami P i PM MiGa-19 i ew co trzeba dorobić, przerobić w modelu Trumpetera 1:48 aby zrobić wersję P? Model posiada możliwość zamontowania działek u nasady skrzydeł. Gdzieś wyczytałem ze różnica jest w nasadzie statecznika ponowego. Z góry dziękuję za okazaną pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 30 Października 2016 Autor Share Napisano 30 Października 2016 P miał działka, a PM rakiety. Tyle to wiem Ale czy byly jeszcze jakies roznice w budowie kadluba i wyposazenia kabiny pilotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Lotnictwo z Szachownicą nr 14 i 42. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Artykuł p.Skowrońskiego. Róznice pomijalne...tylko te działka skrzydłowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 4 Listopada 2016 Autor Share Napisano 4 Listopada 2016 (edytowane) Mam jeszcze pytanie odnośnie działek w MiGu-19P. Czy te które są w zestawie Trumpetera to te które były w wersji P czy też jakoś trzeba je przerabać? Edytowane 4 Listopada 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 4 Listopada 2016 Share Napisano 4 Listopada 2016 Na moje oko do przeróbki, ale nie wygląda to na skomplikowaną robotę. http://walkarounds.airforce.ru/avia/rus/mig/mig-19p/mig-19p.htm Odciąć zestawowe lufy, w osłonie nawiercić otwór i wstawić dociętą igłę lekarską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 4 Listopada 2016 Autor Share Napisano 4 Listopada 2016 Dzięki serdeczne, a w kabinie były jakieś różnice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 4 Listopada 2016 Share Napisano 4 Listopada 2016 Nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi