dak3000 Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 W końcu udało się zafundować galerie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Wygląda to przyzwoicie, ale coś żeby więcej napisać, to przydałyby się większe zdjęcia. Na takich małych dużo niestety nie widać. Ciekawi mnie też co to za dziwna bomba pod lewym skrzydłem: to Mk.83? Ale kształt jakiś dziwny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Bardzo lubie ten samolot chyba coś takiego sobie zrobię w przyszłości ale w 48, twój wyszedł naprawdę fajnie ale tak jak solo powiedział foty trochę małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 model przejemny, zdjęcia piekne !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Cieszy oko! Rozumiem, że ta satyna to wzięła się z intensywnego oświetlenia, a w dziennym jest bardziej matowy? Super pomysł na zdjęcia! Academy wypuściła jakiegoś nowego A-10, czy to ten wiekowy? Jak wypada w porównaniu z Italeri/Revell? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dak3000 Napisano 31 Października 2016 Autor Share Napisano 31 Października 2016 Co do samych zdjęć to można je powiększyć klikając na nie i otwierają się w fotosik-u, a co do samego warsztatu nie miałem czasu by go tu prowadzić i tylko na FB wrzucałem foty z warsztatu . Nie mam porównania z Revellem ale tego składało się bardzo przyjemnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtosDK Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Bardzo ładny model, zdjęcia również.... na czym on stoi to jakaś szklana podstawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Owszem bardzo ładny Kleiłem z HB tez fajnie Jednak troszkę się czepie, Powiększyłem sobie fotki :wiatrochron szpary,Przyklejona blaszka z lusterkami -brzydki klej,wygląda jak spaw, linie podziału blach bardzo potężne Ale to moje refleksje ,wiec się nie masz co martwic .W 1:72 jest trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Listopada 2016 Share Napisano 3 Listopada 2016 Elegancki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi