Mierzu Napisano 20 Listopada 2016 Share Napisano 20 Listopada 2016 (edytowane) Mam nadzieję, że się spodoba. Edytowane 20 Listopada 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 20 Listopada 2016 Share Napisano 20 Listopada 2016 Ano podoba się panie,nawet bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 20 Listopada 2016 Share Napisano 20 Listopada 2016 Miodzio! Dawałeś jakieś waloryzacje? Chce się swojego odkurzyć. Na pierwszy rzut oka- lekkie niedoróbki na łączeniu połóweczek muru, coś nie halo z fragmentem imitacji tyłu brezentu (krzywizny i wypływki kleju) i... chyba Ci ucieka prawe przednie kółko. Gratuluję... a niedoróbki można zawsze poprawić! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 20 Listopada 2016 Autor Share Napisano 20 Listopada 2016 Fotografia ma to do siebie, że obnaża to, czego ludzkie oko nie widzi. Koło to złudzenie. Robiłem zdjęcie pod kątem" i tak wyszło. Dorzuciłem w moim wcześniejszym poście jeszcze jedno zdjęcie. To powinno obalić tezę z klejem. Z murem mogę się zgodzić, ale gołym okiem tego nie widać. Co do plandeki to nie wiem skąd ta plama. Na pewno nie po kleju. Tego w ogóle nie widać na modelu. Nie wiem. Waloryzacji nie było żadnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 20 Listopada 2016 Share Napisano 20 Listopada 2016 mur wygląda dobrze w miejscach gdzie nie ma cegieł (tynk) Cegły tragedia! Ogólnie to mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Listopada 2016 Share Napisano 20 Listopada 2016 Generalnie mi się podoba. Ma kilka drobnych wad, ale który model ich nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 22 Listopada 2016 Autor Share Napisano 22 Listopada 2016 Dziękuję za opinie. Przyjmuję na klatę wszelką krytykę i pochwały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 22 Listopada 2016 Share Napisano 22 Listopada 2016 Podoba się, nawet bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 2 Grudnia 2016 Share Napisano 2 Grudnia 2016 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 2 Grudnia 2016 Share Napisano 2 Grudnia 2016 Klimatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 2 Grudnia 2016 Share Napisano 2 Grudnia 2016 Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 2 Grudnia 2016 Share Napisano 2 Grudnia 2016 Malowanie fajne, nawet murek nie wygląda zle, ale... Rdzwawe zacieki na plandece ? Plandeka pomalowana jak karoseria, brak charakterystycznej faktury materiału i róznicy w jego połyskliwości względem reszty pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 3 Grudnia 2016 Share Napisano 3 Grudnia 2016 Plandeka jest do wywalenia! Wygląda plastikowo i tandetnie! Model fajnie pomalowany i ładnie się prezentuje. Podoba mi się. Ps. Lewe przednie kółko wyskoczyło chyba ze sworznia bo kładzie się górą do wnętrza błotnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi