erolo2000 Napisano 30 Listopada 2016 Napisano 30 Listopada 2016 Cześć i czołem Przedstawiam ostatni ulepek. Skończony wczoraj Bedford QLR z dowódctwa 1wszej Pancernej. Model z pudła + trochę własnych dodatków (m in uchwyty i drabinka boczna ). Malowany pędzlami ..tradycyjnie. Cytuj
spiton Napisano 30 Listopada 2016 Napisano 30 Listopada 2016 zawszelubiłem bedfordy. Były tak brzydkie, że az ładne ,-)) Cytuj
bazylms Napisano 30 Listopada 2016 Napisano 30 Listopada 2016 Bardzo ładny. Podoba mi się efekt jaki uzyskałeś na czarnym kolorze. Cytuj
Michal_G Napisano 30 Listopada 2016 Napisano 30 Listopada 2016 Fajnie wyszedł. Zielony powinien być SCC-15? Jaką farbę (producent i numer) zastosowałeś? Cytuj
Wal Napisano 18 Kwietnia 2017 Napisano 18 Kwietnia 2017 Model w pozytywnym odbiorze. Praca na plus. Gdzie Kolega Modelarz się podziewa? Brak mi klasyków pędzlem malowanych. Pojazdów których nasi używali lub z którymi nasi walczyli nie brakuje. Zachęcam do publikacji nowych prac. Pozdrawiam Wal Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi