erolo2000 Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Cześć i czołem Przedstawiam ostatni ulepek. Skończony wczoraj Bedford QLR z dowódctwa 1wszej Pancernej. Model z pudła + trochę własnych dodatków (m in uchwyty i drabinka boczna ). Malowany pędzlami ..tradycyjnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 zawszelubiłem bedfordy. Były tak brzydkie, że az ładne ,-)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Bardzo ładny. Podoba mi się efekt jaki uzyskałeś na czarnym kolorze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal_G Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Fajnie wyszedł. Zielony powinien być SCC-15? Jaką farbę (producent i numer) zastosowałeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wal Posted April 18, 2017 Share Posted April 18, 2017 Model w pozytywnym odbiorze. Praca na plus. Gdzie Kolega Modelarz się podziewa? Brak mi klasyków pędzlem malowanych. Pojazdów których nasi używali lub z którymi nasi walczyli nie brakuje. Zachęcam do publikacji nowych prac. Pozdrawiam Wal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts