erolo2000 Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 Cześć i czołem Przedstawiam ostatni ulepek. Skończony wczoraj Bedford QLR z dowódctwa 1wszej Pancernej. Model z pudła + trochę własnych dodatków (m in uchwyty i drabinka boczna ). Malowany pędzlami ..tradycyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 zawszelubiłem bedfordy. Były tak brzydkie, że az ładne ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 Bardzo ładny. Podoba mi się efekt jaki uzyskałeś na czarnym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 Fajnie wyszedł. Zielony powinien być SCC-15? Jaką farbę (producent i numer) zastosowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wal Napisano 18 Kwietnia 2017 Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Model w pozytywnym odbiorze. Praca na plus. Gdzie Kolega Modelarz się podziewa? Brak mi klasyków pędzlem malowanych. Pojazdów których nasi używali lub z którymi nasi walczyli nie brakuje. Zachęcam do publikacji nowych prac. Pozdrawiam Wal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi