Stilgar Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 (edytowane) viewtopic.php?t=5239 Miłego oglądania: Edytowane 1 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 31 Grudnia 2007 Super Moderator Share Napisano 31 Grudnia 2007 Jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 Miodzio szczególnie mi się podoba równo nałożony carbon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adigromb Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 Super brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 Nie no bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 super model!!! Podoba mi się;p;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 No to chluśniem bo uśniem... Brawo dla pierwszego odważnego. A model spox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 To ma być ładnie zrobiony model chyba sobie żartujesz A tak na poważnie kopara opada nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OBI Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 Chociaż nie przepadam za takimi motocyklami powiem tak, ładne cacko. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stilgar Napisano 8 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2008 bardzo Wam dziękuje za pozytywne wypowiedzi.Cieszę się, że model się podoba. No i jestem tu jako pierwszy ludzik Czekam na kompanów, kompanki, bo samemu nudnawo, także brac się do roboty i szybciutko wstawiac foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 8 Stycznia 2008 Share Napisano 8 Stycznia 2008 Nie przepadam za tego typu motorami ale wykonanie jego bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubid Napisano 8 Stycznia 2008 Share Napisano 8 Stycznia 2008 bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wazee Napisano 8 Stycznia 2008 Share Napisano 8 Stycznia 2008 Model jak najbardziej świetny, jednak trochę zdjęcia niefajne (przepraszam, zboczenie zawodowe) Przy następnych próbach fotografowania radziłbym ustawienie aparatu na statywie czy czyś podobnym i ustawienie większej wartości przesłony, co da większą głębię ostrości. Druga rzecz to balans bieli. Jeżeli fotografujemy przy zwykłych żarówkach to lepiej ustawić balans bieli na tungsten, a wtedy zdjęcia nie będą tak "ciepłe". Sorki za offtopic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stilgar Napisano 9 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2008 Zdjecia sa jakie są, mam jeszcze trochę czasu to sie pobawie z tym moim aparatem-emerytem moz e sie uda zrobic ładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 13 Stycznia 2008 Share Napisano 13 Stycznia 2008 Zdecydowanie zdjęcia powinny być zrobione na jednolitym tle. A model miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stilgar Napisano 10 Lutego 2008 Autor Share Napisano 10 Lutego 2008 tak więc mała aktualizajca zdjątka na jednolitym tle i myślę, że już nie takie "ciepłe"......: mam nadzieje, że są troszke lepsze niż zdjęcia wcześniejsze. Pozdrawiam Wszystkich bardzo gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 Ten model jest poprostu piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stilgar Napisano 1 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2008 Dziękuje maciekw za miłe słowa. Tobie i Wam wszystkim, którym ten motocykl się podoba. Cieszę się, że jest "zauważalny" wśród ludzi, gdzie przeważają truckerzy, samolociarze, i czołgmasterzy.To dla mnie o tyle budujące, że dopiero ...raczkuje w tym jakże wspaniałym hobby, i ciągle staram się rozwijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 A mógłbym sie dowedzieć jakie ma wymiary? długosc i wys. Myślę o kupnie takiego czegos i potrzebuje wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stilgar Napisano 2 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2008 model ma około 23 cm długości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi