star200 Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 rób rób zobaczymy jak to wszystko wyjdzie tylko teraz wygląda ładnie pięknie ale niewiadomo co będzie z podkładem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 tylko teraz wygląda ładnie pięknie ale niewiadomo co będzie z podkładem :/ Święte słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_MAGNUM_MJ_ Napisano 24 Listopada 2006 Share Napisano 24 Listopada 2006 JEst pieknie Pozdrawiam kolego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 24 Listopada 2006 Autor Share Napisano 24 Listopada 2006 Zucony podkład na kabine.. Dopiero teraz widać gdzie są jeszcze jakieś braki ubytki i niedociągnięcia. Czeka kolejne kilka dni pracy. Z efektu jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R+ Napisano 24 Listopada 2006 Share Napisano 24 Listopada 2006 Już wygląda dobrze należą Ci sie słowa uznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 24 Listopada 2006 Share Napisano 24 Listopada 2006 Dla mnie bomba! Sam bym się szarpnął na Longline'kę, ale to myślę zbyt trudny model. Nie chciałbym sobie spieprzyć dwóch scanii:) Pozdrawiam, Przemek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 24 Listopada 2006 Share Napisano 24 Listopada 2006 Jeszcze trochę i dach będzie cacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 25 Listopada 2006 Share Napisano 25 Listopada 2006 Acha. Jeszcze pytanie. Czy masz zamiar zostawić dwa szyberdachy (czy jak to się nazywa)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 26 Listopada 2006 Autor Share Napisano 26 Listopada 2006 Pretorian. Tak dwa szyberdachy zostaną poniewaz pojazd w 1:1 posiada ich właśnie dwa. Foto. Dla potwierdzenia tezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 A to sorki. Bo tak pamiętam właśnie, że mi się obiła o oczy jakaś longline'ka i miała tylko jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 22 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2006 Po małej przerwie spowodowanej nadrabianiem strat w szkole i pisaniem pracy dyplomowej powruciłem na chwilke czasu do modelu. Kiedyś tam w pewnim miejscu została zatracona cześciowo pewna linia odzielajaca częśc boczną od dachu W tej chwli z jednej strony została odnowiona i wyprowadzona no nowo. Fotki: To przed procesem obrubkowym: A tutaj juz wyprowadzona z jednej stronny: A tak wygląda to w orginale: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 22 Grudnia 2006 Share Napisano 22 Grudnia 2006 z czego piszesz prace dyplomowa:>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 22 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2006 z czego piszesz prace dyplomowa:>? Temat pracy mam " Nowoczesne zawieszenia pneumatyczne pojazdów cięzarowych, autobusów i naczep" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 22 Grudnia 2006 Share Napisano 22 Grudnia 2006 z czego piszesz prace dyplomowa:>? Temat pracy mam " Nowoczesne zawieszenia pneumatyczne pojazdów cięzarowych, autobusów i naczep" Nawet masz fajny temat a na jakim kierunku jesteś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 22 Grudnia 2006 Share Napisano 22 Grudnia 2006 ożesz kurde Tego sie nie spodziewałem:P . To co ty budowe maszyn studjujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 22 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2006 Do Pszczółka i kozi84. Nie niestudjuje budowy maszyn. Poprostu jestem na ostatnim roku szkoły wieczorowej o Kierunku Mechanik Pojazdów Ciężarówych o podbudowe pojazdy specjalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 22 Grudnia 2006 Share Napisano 22 Grudnia 2006 Do Pszczółka i kozi84. Nie niestudjuje budowy maszyn. Poprostu jestem na ostatnim roku szkoły wieczorowej o Kierunku Mechanik Pojazdów Ciężarówych o podbudowe pojazdy specjalne. Gratuluje wybranego kierunku przyda ci sie to w trasie albo w pracy gdzie będziesz pracował lub w serwisie tak trzymaj dalej moze kiedyś przyjade do ciebie na warsztat naprawic samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 23 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2006 Niom i powiedzmy że dach jest sakończony w sensie dopracowywania bocznych ścian dachu. Widać wszystko na zdjęciach napewno jak bede pracował nad nim to czegoś sie jeszcze w nim dopatrze i poprawie. Zaklejone na dachu jest tylko poto ze tam jest do poprawy więc po co nakładać farbe jak i tak zaraz bym ją zdarł. Fortki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Grudnia 2006 Share Napisano 23 Grudnia 2006 Musisz jeszcze popracować nad dolnymi krawędziami bo są ciut poszarpane, ale to pewnie wyrównasz przy przyklejonym dachu do kabiny a tak to nawet nieźle wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 25 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2006 Święta Święta ale obżerać też się zabardzo niemożna W chwilach drobnych napadów wenny i nudów skończyłem dach. Jutro prysne na niego podkład i okaże się jak jeszcze wiele jest w nim do zrobienia. A tak to pracuje nad bocznymi ścianami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luchner Napisano 25 Kwietnia 2007 Share Napisano 25 Kwietnia 2007 Model jest zejaefajny ,oby talk dalej... Jesteś mistzrem szpachlówki....... POzdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 11 Maja 2007 Autor Share Napisano 11 Maja 2007 Do Mistrza jeszcze mi dalekko. ale pracuje nad warsztatem narzędzi do obrubki szpachli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 Sorki za takie odgrzewanie tematu, ale co dzieje się z tą scanią?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 17 Października 2008 Autor Share Napisano 17 Października 2008 Prace nad modelem nie są wstrzymane. Pracuje wciąż nad elementami blach kabiny ale pokaże je już w postaci finalnej. Kto wie może i będzie też wersja odlewu żywicznego. A na razie musicie być cierpliwi. Wujek Svempa dał mi dużo rad i wskazówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 A czy przerobiłeś już ramę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi