kalisz76 Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 Witajcie. Wypust Revell/Hesegawa wzmocniony blaszką od Edka. Kabina i okolice wymagają nakładu dodatkowych robót szpachlarsko-lakierniczych, montaż pozostałych elementów znośny. Niesamowicie ciężkie skrzydła mają niestety tendencje do siadania. Za błędy, których nie uniknąłem odpowiadam tylko i wyłącznie ja. Miłego odbioru: created by picasa2html.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danio Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 Moim zdaniem - jest Super! Błędów, o których piszesz - nie widać, a jeżeli są, to nie rzucają się w oczy. Fajnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Ja jestem na tak Trochę mu życia na powierzchni brakuje, tu ryska, tam zaciek czy okopcenie, ale zasadniczo fajny pokrak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 ładny bocian. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts