Moses Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 Dwa dni temu 21-12-2016 roku, ostatni Phantom został wycofany ze służby w amerykańskich siłach zbrojnych, kończąc tym samym prawie 60 letnią karierę w amerykańskich siłach zbrojnych. W związku z tym można by było machnąć kilka Rhino w ramach projektu grupowego. Wielozadaniowy Phantom, był podstawowym myśliwcem w wielu krajach Armii Nato, oraz sojuszników USA, w różnych wersjach, przewagi powietrznej, myśliwsko bombowej, rozpoznawczej, tłumienia obrony przeciwlotniczej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 A może być w malowaniu spoza USA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 23 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2016 Oczywiście. Honorujemy Phantoma gdziekolwiek by nie służył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 A w jakiej skali ? Jak w 72 to się przyłączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 23 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2016 Każdej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Grudnia 2016 Super Moderator Share Napisano 24 Grudnia 2016 Witam. Panowie to chyba coś dla was. Final flight F-4 Phantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 28 Czerwca 2019 Share Napisano 28 Czerwca 2019 (edytowane) Ja też się przyłączam Mam kilkanaście Phantomów do zrobienia a to obok Starfightera mój ukochany samolot. Koledzy reaktywujemy i kontynuujemy projekt? Edytowane 30 Czerwca 2019 przez Staryfajter1954 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi