Przemek R Napisano 26 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2008 Nonono! Ładnie wygląda - bez washa jeszcze a już fajnie wycieniowany! Gra gitarrra Jak oceniasz farby Gunze H? dzięki Piotrek dobrze że chociaż ty piszesz tu coś bo naprawdę walił bym post pod postem Co do farb Gunze H myślę że stara poczciwa pactra im dorównuje chociaż by pod względem reakcji na olejnego washa.Na pewno są bardziej wydajne ale też sa troszku droższe,ogólne wrażenie pozytywne. Teraz mały update: Zrobiłem próby washowania czyli walki modelarza,zony i otocznia ze smrodem terpentyny balsamicznej Fotki: Nie patrzcie na czarne plamy farby to jeszcze zostanie wytarte a zresztą wybrałem na wash najpierw podwozi bo i tak będzie znacznie zakurzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 9 Lutego 2008 Autor Share Napisano 9 Lutego 2008 Witam Mały postęp w pracach zwaschowałem prawie cały model i wygląda to tak: I to by było na tyle co mam do pokazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 9 Lutego 2008 Share Napisano 9 Lutego 2008 Ładnie Ci wyszedł wash, mnie się nigdy tak fajnie nie rozlewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Lutego 2008 Share Napisano 9 Lutego 2008 Wręcz bardzo ładnie wyszedł ci wash, hehe ja też ze starszą musze walczyć co do malowania terpentyną w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 9 Lutego 2008 Share Napisano 9 Lutego 2008 I pomyśleć, że kiedyś miałeś takie problemy z washem! Super płukanka! Mocna, wyrazista, z charakterem! Takie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 10 Lutego 2008 Share Napisano 10 Lutego 2008 No kolego wash wyszedł Ci naprawdę super. Wyszedł bardo fajny model z tego STRYKERa, tylko tak jak pisał ktoś przede mną przydała by się do niego jakaś chociażby winetka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 23 Lutego 2008 Autor Share Napisano 23 Lutego 2008 Witam Dzięki wszystkim za dobre słowo,jako że mam chwile wolną to podłubałem przy modelu Fotki : I to na tyle jeszcze zostało do przyklejenia parę dupereli Jak będę miał znowu upragnioną chwilkę czasu to to zorbie i wszystkim pokaże Oczywista jest że czekam na komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 UFF jaki ladny i to jeszcze w moim ulubionym kolorze ten czarny podklad naprawde dobrze mu sluzy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Wreszcie jakieś nowe zdjęcia z postępu prac Chociaż za to ,że tak długo musiałem na nie czekać należy ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Oczywista jest że czekam na komentarze Jak patrzę na te zdjęcia to odnoszę takie dziwne wrażenie... Takie duże, mega pozytywne wrażenie, którego nie potrafię ująć w słowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Przed washowaniem zabezpieczałeś farbę Gunze lakierem czy bezpośrednio kładłeś wash na nią ? Efekt zajefajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 26 Lutego 2008 Autor Share Napisano 26 Lutego 2008 Przed washowaniem zabezpieczałeś farbę Gunze lakierem czy bezpośrednio kładłeś wash na nią ? Efekt zajefajny Witam Zabezpieczałem sido jedna warstwą z aero. Jak będę w domku to wrzucę fotki stanu obecnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 27 Lutego 2008 Autor Share Napisano 27 Lutego 2008 Obiecane fotki: Hmm nie wygląda to najlepiej ale niestety jeszcze nie mam wprawy w śladach eksploatacyjnych Pewnie da sie jeszcze coś poprawić wiec liczę na wasze sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 To jasne to pigment czy piaskowy z aero ? Tak czy owak wygląda fajnie i chyba niewiele tu już da sie "wyeksploatować" choć Koledzy z pancerki pewnie jeszcze coś Ci doradzą. p.s. Możesz podać skład swojego washa terpentynowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi