KRL Napisano 2 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2017 Jeśli mogę to już ostatnie pytanie i daje ci juz spokój odnośnie tych pudrow to do nanoszenia ich na model używasz zestawowych gabeczek czy jakichś innych lub wogole jakaś inna technike Wykorzystujesz? Z góry dzięki za odpowiedź pozdrawiam Robert Spokojnie forum jest między inymi w celu pomagania sobie na wzajem. Używam takich: http://plastmodel.pl/p/30/567/tamiya-87084-weathering-sponge-brush-fine--pedzle-gabki-przyrzady-malarskie-narzedzia-modelarskie.html Jest ich kilka rodzajów - nanoszę na sucho ale także często mieszam je z TC jest coś takiego jak transparator z tym mieszam i nakładam wtedy suchym bardziej lub mniej pedzelkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 2 Stycznia 2017 Share Napisano 2 Stycznia 2017 No o to mi chodziło dzięki za dokładne objaśnienie tematu a ten skrót TC co oznacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 2 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2017 No o to mi chodziło dzięki za dokładne objaśnienie tematu a ten skrót TC co oznacza? Tone Controler w moich warsztatach znajdziesz dokładne wyjaśnienie ewentualnie temat z materiałem firmy (niepamiętam) który nazywa sie Transparator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 2 Stycznia 2017 Share Napisano 2 Stycznia 2017 Oki dziękuję Ci bardzo jeszcze raz pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Atlis Napisano 2 Stycznia 2017 Share Napisano 2 Stycznia 2017 http://www.migjimenez.com/en/acrylic-colors/615-transparator-60-ml.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 2 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2017 http://www.migjimenez.com/en/acrylic-colors/615-transparator-60-ml.html Dzięki Atlis, producente wyleciał mi z głowy. Starość i większość życia z taką ilością produktów i symboli że już dysk mi szwankuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 3 Stycznia 2017 Share Napisano 3 Stycznia 2017 Model zacny, aż miło popatrzeć. Z tego też tytułu proszę, aby Twoje dokonania lądowały w galeriach. Jest to też motywacja do klejenia, że można ładnie, czysto i z wyczuciem. Przy okazji zawsze udzielasz sporo informacji co i jak robiłeś, co jest rzeczą cenną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 3 Stycznia 2017 Share Napisano 3 Stycznia 2017 Kurska maszyna. Bardzo pięknie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Stycznia 2017 Share Napisano 3 Stycznia 2017 ... ja wprowadzam sobie ban na galerie. Ani mi się waż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agillus68 Napisano 7 Stycznia 2017 Share Napisano 7 Stycznia 2017 Piękny model. Pozazdrościć. Ja bym się takiego nie pozbywał! Pozdrawiam Agillus68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 7 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2017 Piękny model. Pozazdrościć. Ja bym się takiego nie pozbywał! Pozdrawiam Agillus68 Niestety, wykonany na zamówienie model dostarczony przez zamawiającego Ale zrobię taki do swojej kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi