Duży Modelarz Napisano 20 Lutego 2017 Autor Share Napisano 20 Lutego 2017 Nowy odcinek, tym razem obrotowa wieża, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 21 Lutego 2017 Share Napisano 21 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 16 Marca 2017 Autor Share Napisano 16 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 czekałem na kolejny odcinek , nowy B 17 z airfixa raczej bezkonkurencjny a wporównaniu np, do starego kórego ja męcze to bezporównania, napewno wiecej szczegółów no i lepiej dopracowany, ruchome lotki , teraz mam porównanie oglądając twój warsztat . pozdrawiam i czekam na kolejny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 17 Marca 2017 Autor Share Napisano 17 Marca 2017 Akurat lotki się obie urwały ;) Będą przyklejone na stałe. Coś tam jednak nie wymierzyli i nie chciały się swobodnie poruszać. Próbowałem to skorygować, ale jak się urwały ośki na których to miało chodzić, to stwierdziłem, że szkoda mojego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 29 Marca 2017 Share Napisano 29 Marca 2017 Coś dalej w temacie? Mamy teraz trzy "17" w /72 na warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 29 Marca 2017 Share Napisano 29 Marca 2017 Coś dalej w temacie? Mamy teraz trzy "17" w /72 na warsztacie Cjyba zrobimy grupe bombowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 29 Marca 2017 Autor Share Napisano 29 Marca 2017 Faktycznie obrodziło ostatnio w fortece Moja ma chwilę "leżakowania" i dojrzewania do dalszej budowy, ale niedługo pewnie ruszę z nią z kopyta (kończę Iskrę, więc chwilowo nie będę się rozpraszał innymi modelami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 A jak oceniacie ten konretny wypust Airfixa? Bo powiem szczerze że coraz bardziej mnie ten model intryguje i namawia do zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 30 Marca 2017 Autor Share Napisano 30 Marca 2017 Nieźle, zapowiada się czwarty bombowiec jeszcze trochę i będziemy mogli własnymi siłami zamienić Berlin w stertę gruzu ;) A co do tego konkretnego zestawu, to od początku byłem nim zachwycony i jak na razie nie zmieniłem zdania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Z tym to nie tak szybko, jednak jako laika zastanawia mnie który z obecnych na rynku jest najlepszy do polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Nieźle, zapowiada się czwarty bombowiec jeszcze trochę i będziemy mogli własnymi siłami zamienić Berlin w stertę gruzu ;)A co do tego konkretnego zestawu, to od początku byłem nim zachwycony i jak na razie nie zmieniłem zdania . Tez mysle ze ten twój zestaw Airfixa jest , calkuem nowy a nie jakies przepaki . W każdym. Badz razie fajnie będzie jak następny warsztat sie pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 2 Kwietnia 2017 Share Napisano 2 Kwietnia 2017 cos o 43-37521 B-17 FLYING FORTRESS SKYWAY CHARIOT. jeśli wtym malowaniu to mamy ta samą grupe bombową Missing in Action Berlin 18/3/45 -- zesrzelony nad Berlinem tutaj o druim malowaniu 43-37993 B-17 FLYING FORTRESS MAH IDEEL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 2 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2017 Mi się bardziej podoba Mah Ideel, te czerwone wstawki powinny dać ładny kontrast . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 2 Kwietnia 2017 Share Napisano 2 Kwietnia 2017 Mi się bardziej podoba Mah Ideel, te czerwone wstawki powinny dać ładny kontrast . No malowanie na pewno ładniejsze i troszkę dłuższą historia bojowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 2 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2017 I weselszy koniec. Jeśli tak można nazwać zezłomowanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 22 Maja 2017 Autor Share Napisano 22 Maja 2017 Model pomalowany. Nie gniewajcie się proszę, że tak długo trzeba było czekać na nowy odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 22 Maja 2017 Share Napisano 22 Maja 2017 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 22 Maja 2017 Share Napisano 22 Maja 2017 Super ten kolorek , bardzo fajnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Maja 2017 Share Napisano 22 Maja 2017 Możesz podać kolory tych Alcladów? Świetny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 22 Maja 2017 Autor Share Napisano 22 Maja 2017 Pewnie Całość to ALC101 Aluminium, do tego niektóre panele pokryłem ALC102 Duraluminium. Jeżeli miałbym coś doradzać, to do paneli użyłbym jednak bardziej kontrastowego koloru, bo efekt wyszedł bardzo delikatny. No chyba, że o taki chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Maja 2017 Share Napisano 22 Maja 2017 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 28 Maja 2017 Autor Share Napisano 28 Maja 2017 Nowy odcinek, zapraszam: PS. Tak, wiem - kalka jest do góry nogami ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 29 Maja 2017 Share Napisano 29 Maja 2017 No tak. Ale na szczęście są chyba jeszcze zestawy Techmodu z amerykańskimi gwiazdami. Więc możesz poprawić. A ogółem wygląda to świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 14 Lipca 2017 Autor Share Napisano 14 Lipca 2017 Forteca już trochę przybrudzona, zapraszam na film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi