Tremac Napisano 9 Stycznia 2017 Share Napisano 9 Stycznia 2017 Witam Nowy rok nowe wyzwania dlatego postanowiłem zabrać się za takie Trumpkowe wynalazki. Pierwszy do dewastacji będzie ten na kołach. Temat zupełnie mi obcy więc liczę na waszą pomoc. Narazie to tyle zabieram się za lepienie bo ze 3000 części do poskladania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Stycznia 2017 Share Napisano 9 Stycznia 2017 Ale żeś teraz pojechał. Tu akurat wiele nie pomogę, ale przynajmniej popatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 13 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2017 Prace ruszyły zawieszenie prawie zrobione Scud stanął na kołach. Obyło się bez żadnych większych problemów. Trumpek zrobił ruchome zawieszenie tylko ze po przyklejeniu amortyzatorów cały misterny plan na nic. Coś trzeba będzie z tym zrobić. Koła zmieniłem na Mengowe. Nie wiem czy takowe były stosowane w Scudach ale to mi akurat nie przeszkadza. Są Scudo podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Stycznia 2017 Share Napisano 13 Stycznia 2017 Powiem Ci że też się na tego Scud-a napaliłem, szczególnie po galerii Przemka. Na razie jedynie cena trochę mnie hamuje, ale maksymalnie tylko do Telford. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 13 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2017 Ja wypatrzylem za £60 u nas na ostatniej wystawie. Koła dostałem za free i dokupilem basic zestaw Voyagera u chińczyków. Całość wyszla coś koło £85 tak że tragedii nie ma a trza Ci wiedzieć że roboty przy tym jest. Ten drugi cenę trzyma pamiętam na przedostatnim Telford jako nowości kupcy krzyczeli £90 i ostatnio też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 13 Stycznia 2017 Share Napisano 13 Stycznia 2017 Prace ruszyły zawieszenie prawie zrobione Scud stanął na kołach. Obyło się bez żadnych większych problemów. Trumpek zrobił ruchome zawieszenie tylko ze po przyklejeniu amortyzatorów cały misterny plan na nic. Coś trzeba będzie z tym zrobić. Dlatego ja ich nie przykleiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 13 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2017 Ja też jeszcze ich nie przykleilem. Każdy wahacz przewiercilem i dałem metalowe piny co by uniknąć niespodzianki w postaci połamania podczas montażu. Mam plan zrobić te amortyzatory ruchome a przynajmniej będę się starał ☺ Jak coś nie wyjdzie skorzystam z twojego patentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 14 Stycznia 2017 Share Napisano 14 Stycznia 2017 Jak chcesz ruchome to możesz zrobić tak jak ja przy Łunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Zasiadam i podziwiam. Widzę, że trzypiątka cię wciąga coraz bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 15 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2017 Dzięki Przemek za nakierunkowanie. Zasiadam i podziwiam. Widzę, że trzypiątka cię wciąga coraz bardziej. To tylko przelotny romans mam nadzieję ☺. Skala fajna ale za dużo miejsca zabiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Stycznia 2017 Share Napisano 24 Stycznia 2017 Boś sobie takie wielkie modele wybrał. Tego Scud-a na kołach wyrwałem za £70 razem z przesyłką z Hannats. Miał tylko lekko pudełko na spodzie uszkodzone. Tak więc działaj żeby było od kogo ściągać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 24 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2017 No to dajesz w dwóch będzie raźniej ☺ Cena przyzwoita. Będziesz dokupywal jakieś pierdoly do niego? Powoli byle do przodu. Model wielki wiec pojawily sie problemy z budulcem. Skorzystałem częściowo z patentu Przemka i zmeczylem takie amortyzatory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Stycznia 2017 Share Napisano 24 Stycznia 2017 Mam zamiar koła z Def Model. Wprawdzie są do Dragona, ale ponoć da się zamontować. O nie Przemek, narazie mam zamiar znowu w drugowojennych posiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 30 Marca 2017 Autor Share Napisano 30 Marca 2017 Maly progres. Rama prawie poskladana. Amortyzatorami tylko roboty se dodalem, po zmontowaniu wszystkiego do kupy przestaly chciec sie ruszac . Zrobilem wstepna przymiarke kola i silnik narazie na sucho. Mam nadzieje ze przy nastepnych zdjeciach bedzie wiecej widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Planujesz coś otwierać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 30 Marca 2017 Autor Share Napisano 30 Marca 2017 Coś napewno będzie otwarte ale co i w jakiej ilości tego nie wiem bo koncepcja zmienia z dnia na dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Ambitnie Gabarytowo to dwa konkretne bydlaczki wyjdą ale fajnie się będą prezentować obok siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi