GIUSEPPE Napisano 17 Stycznia 2017 Share Napisano 17 Stycznia 2017 X-47B, skala 1:48, firma FREEDOM MODELS. Modelik sklejony jakiś czas temu ale dopiero teraz galeria. [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Atlis Napisano 17 Stycznia 2017 Share Napisano 17 Stycznia 2017 Bardzo fajnie wyszła ta seria dronów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 18 Stycznia 2017 Share Napisano 18 Stycznia 2017 łoł ale kosmiczne foty. I piekne drony !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 18 Stycznia 2017 Share Napisano 18 Stycznia 2017 Te otwarte wnęki i komory bombowe wyglądają świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 18 Stycznia 2017 Super Moderator Share Napisano 18 Stycznia 2017 Tadatdatadm tadatdatadm Terminator czas...trochę straszne ale fajna kolekcja, gratulacje planujesz do tego większego brata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruno Wątpliwy Napisano 18 Stycznia 2017 Share Napisano 18 Stycznia 2017 Rewelacyjny model. Rozwaliły mnie ubrudzone bomby w komorach. Jesteś chyba najbardziej utalentowanym malarsko modelarzem tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 23 Stycznia 2017 Share Napisano 23 Stycznia 2017 Naprawdę fajny model - duża precyzja wykonania - gratulacje ( kolekcja dronów genialna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 23 Stycznia 2017 Share Napisano 23 Stycznia 2017 Malowanie - cudo, rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 23 Stycznia 2017 Share Napisano 23 Stycznia 2017 Ja już się przyzwyczaiłem ze każdy twój model jest na wysokim poziomie i tutaj jest tak samo brudzenie ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 25 Stycznia 2017 Share Napisano 25 Stycznia 2017 Miło popatrzeć na takie cudo. Good job, jak mawiają za wielką wodą ;-) Gratuluję kolejnej Perełki w kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 25 Stycznia 2017 Share Napisano 25 Stycznia 2017 Taki styl malowania mi się podoba. Dla mnie bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 26 Stycznia 2017 Share Napisano 26 Stycznia 2017 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi