net_sailor Napisano 20 Stycznia 2017 Share Napisano 20 Stycznia 2017 Każdy teraz robi Miraża to ja też ulepiłem Spróbowałem coś wycisnąć ze stareńkiej Hasegawy. Model jest dość prosty, linie ma wypukłe. Od siebie dodałem tylko nowy fotel żywiczny (rewelacyjny Mk. 4 od Barracudy) oraz metalowego pitota. Podmieniłem też podskrzydłowe rakiety Matra R-530 na nowszą wersję D. Zdjęcia z drugiej sesji są ciut mniej kontrastowe, ale lepiej oddają kolory: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 20 Stycznia 2017 Share Napisano 20 Stycznia 2017 Ładny, ale dziewiczy metal na spodzie bardzo razi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 20 Stycznia 2017 Share Napisano 20 Stycznia 2017 Wg Hasy ten spód to silver gray a jak patrzyłem na zdjęciach to mało było tam silveru ja swój malowałem spod głównie H28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 20 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2017 Spód w Mirage F1 jest ewidentnie metaliczny. Może nie tak bardzo jak u mnie na zdjęciach, bo silne światło podkreśla odbłysk, ale to zdjęcie jest bliższe rzeczywistości: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 20 Stycznia 2017 Share Napisano 20 Stycznia 2017 http://www.arcair.com/awa01/501-600/awa551-MirageF1C-333LORRAINE/00.shtm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 20 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2017 Ale dlaczego bierzesz samolot z samego końca służby (2003 r.), z już mocno utlenionym pokryciem, zamiast nówkę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 21 Stycznia 2017 Share Napisano 21 Stycznia 2017 Ze stajni mirage model F1 według mnie jest najładniejszy ma coś w sobie twój modelik całkiem ładnie wyszedł szkoda ze linie wypukłe a nie wklesle brakuje mi trochę delikatnego przykurzenia powierzchni ale i tak git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 21 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2017 Nie ma sensu się męczyć z ryciem linii skoro wyszedł nowy model Special Hobby. Tylko czekam na edycję z francuskimi malowankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 22 Stycznia 2017 Share Napisano 22 Stycznia 2017 No właśnie korci mnie ten mirage ze special hobby bo bardzo fajny modelik z niego wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi