snowstorm213x Napisano 21 Stycznia 2017 Share Napisano 21 Stycznia 2017 Witam! Ostatnio zastanawiałem się nad zmyciem lakieru z mojego pierwszego modelu, bo jest masakrycznie nierówny (efekt malowania bez primera)... Problem tkwi w tym, że kalki trafi szlag. Moje pytanie brzmi: czy można dokupić sam arkusz z kalkami dedykowanymi do konkretnego modelu? Jak tak, to gdzie? Wiem, że Revell czasem wysyła części, ale czy to dotyczy również kalek? PS. Chodzi o Lamborghini Diablo od Revella. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowstorm213x Napisano 29 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2017 Super, 129 wyświetleń i nikt nie chce pomóc ;) dzięki, że mogę na Was liczyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 29 Stycznia 2017 Super Moderator Share Napisano 29 Stycznia 2017 Skoro znasz odpowiedź to po co pytasz? Napisz do Revella i jak nie dostaniesz to wiesz na czym stoisz, kalkomani nie da się uratować w czasie usuwania lakieru. Wysil się i wpisz w google:model skala decal i będziesz wiedział czy jest alternatywa na inne kalkomanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowstorm213x Napisano 29 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2017 Dzięki Greif, nie pytałem o sprawy oczywiste ani o komunały, po prostu prosiłem o pomoc bardziej ode mnie doświadczonych kolegów. Na szukanie przez Google sam wpadłem, wyobraź sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 Na szukanie przez Google sam wpadłem, wyobraź sobie i jak znalazłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 Kolega po prostu liczył na cud ;) Niestety w tej dziedzinie jeszcze nikt o nim nie słyszał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowstorm213x Napisano 29 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2017 Na szukanie przez Google sam wpadłem, wyobraź sobie i jak znalazłeś? Niestety, nie to, co chciałem :( Kolega po prostu liczył na cud ;) Nie na cud, a na rzeczową odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 Sprawdź na Scalemates, jeśli takie kalki są to powinieneś je tam znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi