makinen Napisano 24 Stycznia 2017 Share Napisano 24 Stycznia 2017 Krzysiek- świetny model. Najbardziej cieszy mnie fakt, ze nie dałeś sie namówić na podbijanie pojazdu. Kapitalnie pomalowany, elegancki wash i przyciągające oko detale. Gratulacje! Może zagościsz na dłużej w tematyce współczesnych pojazdów? Sherman jest odpowiedzią na moje pytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2017 Dzięki jeszcze raz. Makinen jeszcze współczesne będą. Mam Challenger, Scimitar, M-ATV, T-55, T-90, Scud. Ale jednak WWII to mój konik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 24 Stycznia 2017 Share Napisano 24 Stycznia 2017 Ładnisty jak nie wiem co ? Krzychu jest na gumiakach z Academy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2017 Dzięki. Nie, ma założone Friule. Gumowce się zapadały w łuk na kole napędowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 25 Stycznia 2017 Share Napisano 25 Stycznia 2017 Aha, no to dobrze, bo za bardzo takie ładne mi się wydawały jak na gumę Academy. Też mam zakupione do niego Friule. Krzychu gdzie można dostać wnętrze do niego z Accurate ? Może się rozglądałeś, to wiesz ? Jeszcze raz podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 Ostatnio rzadko zaglądam do pancernych i chyba czas to zmienić, bo przegapić modele takie jak Twój Wojownik to grzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 17 Lutego 2017 Share Napisano 17 Lutego 2017 Nie ważne, czy temat z IIWŚ, czy współczesny, Krzysztof tworzysz wspaniałe modele . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Lutego 2017 Autor Share Napisano 18 Lutego 2017 Jeszcze raz dzięki. Marcin ja często ostatnio zaglądam do lotnictwa, bo tam też super modele są i szkoda ich nie zobaczyć. Jarku ja czekam na finał walki z "Józkiem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 18 Lutego 2017 Share Napisano 18 Lutego 2017 Dawno mnie nie było w forum... ale śmiało mogę wypowiedzieć tylko dwa słowa"bardzo ładny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 19 Lutego 2017 Share Napisano 19 Lutego 2017 Jarku ja czekam na finał walki z "Józkiem". Mam małą przerwę w dłubaniu, ale sądzę, że na początku marca zaprezentuję dośc znaczące postępy . Co planujesz po Warriorze?. Coś z pancerki, czy może z lotnictwa, bo widzę, że masz sentyment . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Lutego 2017 Autor Share Napisano 19 Lutego 2017 W planach Sherman. Ale teraz krótka przerwa (parę tygodni) na zregenerowanie sił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 20 Lutego 2017 Share Napisano 20 Lutego 2017 Przyjemny w odbiorze... A co będzie przy następnym modelu? Strach pomyśleć. Kibicuję jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 20 Lutego 2017 Share Napisano 20 Lutego 2017 Witam, Naprawdę miły dla oka wojownik - świetne malowanie, brak zużycia w najmniejszym stopniu nie zmniejsza dobrego odbioru. No i gąsienice ładnie leżą . Jeśli mogę zasugerować, powinieneś pomyśleć o "podstawkach" dla modeli i figurantach. Dodają realizmu i uzmysławiają skalę. Jeśli Twoje modele tak wyglądają, to pozostałe elementy też nie będą odstawać - jestem pewien. Pozdrawiam, Jakx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi