danielodziem Napisano 4 Lutego 2017 Napisano 4 Lutego 2017 viewtopic.php?t=56715 I znowu pomyłka w działach...zapraszam do oglądania. Cytuj
bazylms Napisano 4 Lutego 2017 Napisano 4 Lutego 2017 Jakie malowanie? Widzę że mu trochę biżuterii montujesz. Cytuj
danielodziem Napisano 5 Lutego 2017 Autor Napisano 5 Lutego 2017 Jakie malowanie? Widzę że mu trochę biżuterii montujesz. Blach końca nie widąc. Cytuj
danielodziem Napisano 5 Lutego 2017 Autor Napisano 5 Lutego 2017 Nad malowaniem Jeszcze sie zastanawiam.... Cytuj
danielodziem Napisano 12 Lutego 2017 Autor Napisano 12 Lutego 2017 Zawiasy na skrzynkach zrobione. Cytuj
Dorotka Napisano 12 Lutego 2017 Napisano 12 Lutego 2017 Wiedziałem co robię jak się go pozbywałem... Cytuj
danielodziem Napisano 12 Lutego 2017 Autor Napisano 12 Lutego 2017 Wiedziałem co robię jak się go pozbywałem... Cytuj
danielodziem Napisano 2 Marca 2017 Autor Napisano 2 Marca 2017 Chiettain odszedł na inne dni....a w między czasie powstał Abrams Cytuj
danielodziem Napisano 2 Marca 2017 Autor Napisano 2 Marca 2017 Chiettain odszedł na inne dni.... Ale wróci Cytuj
tankrider Napisano 2 Marca 2017 Napisano 2 Marca 2017 Czemu ten Abrams wygląda jak wiewiórka? To tamiyowski desert sand? On powinien być lekko piaskowy, a nie pomarańczowy... Dla mnie niestety model do przemalowania. Cytuj
danielodziem Napisano 2 Marca 2017 Autor Napisano 2 Marca 2017 Czemu ten Abrams wygląda jak wiewiórka? To tamiyowski desert sand? On powinien być lekko piaskowy, a nie pomarańczowy... Dla mnie niestety model do przemalowania. Po pigmentach bedzie jaśniejszy.. To jest etap farb olejnych Cytuj
tankrider Napisano 2 Marca 2017 Napisano 2 Marca 2017 Ale tu nie chodzi o rozjaśnienie modelu, tylko o kompletnie inny kolor podstawowy :( Modelmaster wydał bardzo dobry kolor z serii autentyków na piaskowy us, piaskowy uk i izraelski golan grey. Warto podpatrzeć. Ja dawno temu nim Bradleya malowałem i wyszedł jak powinien porównując zdjęcia prawdziwych pojazdów. Cytuj
Dorotka Napisano 2 Marca 2017 Napisano 2 Marca 2017 Ale tu nie chodzi o rozjaśnienie modelu, tylko o kompletnie inny kolor podstawowy :( Modelmaster wydał bardzo dobry kolor z serii autentyków na piaskowy us, piaskowy uk i izraelski golan grey. Warto podpatrzeć. Ja dawno temu nim Bradleya malowałem i wyszedł jak powinien porównując zdjęcia prawdziwych pojazdów. Pokaż Go! Cytuj
tankrider Napisano 2 Marca 2017 Napisano 2 Marca 2017 (edytowane) http://www.mojehobby.pl/products/2136-US-Gulf-Armor-Sand-Flat.html to farba a model wrzucę na fb jak zdjęcie znajdę. Edytowane 2 Marca 2017 przez Gość Cytuj
Dorotka Napisano 2 Marca 2017 Napisano 2 Marca 2017 http://www.mojehobby.pl/products/2136-US-Gulf-Armor-Sand-Flat.html to farba a model wrzucę na fb jak zdjęcie znajdę. Daj znać Cytuj
Adams M1A1 Napisano 2 Marca 2017 Napisano 2 Marca 2017 Ja go odkryłem już dawno i zużyłem już coś ze 4 słoiczki polecam . W tej serii jest jeszcze amerykański zielony helikopterowy ( US. helodrab). Pozdr. A. Cytuj
Dorotka Napisano 2 Marca 2017 Napisano 2 Marca 2017 http://www.mojehobby.pl/products/2136-US-Gulf-Armor-Sand-Flat.html to farba a model wrzucę na fb jak zdjęcie znajdę. Tam nic niestety nie ma pod tymi adresami na FB Cytuj
tankrider Napisano 2 Marca 2017 Napisano 2 Marca 2017 Dodaj mnie do znajomych to pewnie wskoczy. Zmieniłem na publiczny folder. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi