danielodziem Napisano 4 Lutego 2017 Share Napisano 4 Lutego 2017 viewtopic.php?t=56715 I znowu pomyłka w działach...zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 4 Lutego 2017 Autor Share Napisano 4 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Lutego 2017 Share Napisano 4 Lutego 2017 Jakie malowanie? Widzę że mu trochę biżuterii montujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Lutego 2017 Share Napisano 4 Lutego 2017 Znajomo wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 4 Lutego 2017 Share Napisano 4 Lutego 2017 Oglądam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 5 Lutego 2017 Autor Share Napisano 5 Lutego 2017 Jakie malowanie? Widzę że mu trochę biżuterii montujesz. Blach końca nie widąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 5 Lutego 2017 Autor Share Napisano 5 Lutego 2017 Nad malowaniem Jeszcze sie zastanawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 12 Lutego 2017 Autor Share Napisano 12 Lutego 2017 Takie maleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 12 Lutego 2017 Autor Share Napisano 12 Lutego 2017 Liny i mocowania zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 12 Lutego 2017 Autor Share Napisano 12 Lutego 2017 Zawiasy na skrzynkach zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Lutego 2017 Share Napisano 12 Lutego 2017 Wiedziałem co robię jak się go pozbywałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 12 Lutego 2017 Autor Share Napisano 12 Lutego 2017 Wiedziałem co robię jak się go pozbywałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 2 Marca 2017 Autor Share Napisano 2 Marca 2017 Chiettain odszedł na inne dni....a w między czasie powstał Abrams Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 2 Marca 2017 Share Napisano 2 Marca 2017 Chiettain odszedł na inne dni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 2 Marca 2017 Autor Share Napisano 2 Marca 2017 Chiettain odszedł na inne dni.... Ale wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankrider Napisano 2 Marca 2017 Share Napisano 2 Marca 2017 Czemu ten Abrams wygląda jak wiewiórka? To tamiyowski desert sand? On powinien być lekko piaskowy, a nie pomarańczowy... Dla mnie niestety model do przemalowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 2 Marca 2017 Autor Share Napisano 2 Marca 2017 Czemu ten Abrams wygląda jak wiewiórka? To tamiyowski desert sand? On powinien być lekko piaskowy, a nie pomarańczowy... Dla mnie niestety model do przemalowania. Po pigmentach bedzie jaśniejszy.. To jest etap farb olejnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankrider Napisano 2 Marca 2017 Share Napisano 2 Marca 2017 Ale tu nie chodzi o rozjaśnienie modelu, tylko o kompletnie inny kolor podstawowy :( Modelmaster wydał bardzo dobry kolor z serii autentyków na piaskowy us, piaskowy uk i izraelski golan grey. Warto podpatrzeć. Ja dawno temu nim Bradleya malowałem i wyszedł jak powinien porównując zdjęcia prawdziwych pojazdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 2 Marca 2017 Share Napisano 2 Marca 2017 Ale tu nie chodzi o rozjaśnienie modelu, tylko o kompletnie inny kolor podstawowy :( Modelmaster wydał bardzo dobry kolor z serii autentyków na piaskowy us, piaskowy uk i izraelski golan grey. Warto podpatrzeć. Ja dawno temu nim Bradleya malowałem i wyszedł jak powinien porównując zdjęcia prawdziwych pojazdów. Pokaż Go! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankrider Napisano 2 Marca 2017 Share Napisano 2 Marca 2017 (edytowane) http://www.mojehobby.pl/products/2136-US-Gulf-Armor-Sand-Flat.html to farba a model wrzucę na fb jak zdjęcie znajdę. Edytowane 2 Marca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 2 Marca 2017 Share Napisano 2 Marca 2017 http://www.mojehobby.pl/products/2136-US-Gulf-Armor-Sand-Flat.html to farba a model wrzucę na fb jak zdjęcie znajdę. Daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 2 Marca 2017 Share Napisano 2 Marca 2017 Ja go odkryłem już dawno i zużyłem już coś ze 4 słoiczki polecam . W tej serii jest jeszcze amerykański zielony helikopterowy ( US. helodrab). Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 2 Marca 2017 Share Napisano 2 Marca 2017 http://www.mojehobby.pl/products/2136-US-Gulf-Armor-Sand-Flat.html to farba a model wrzucę na fb jak zdjęcie znajdę. Tam nic niestety nie ma pod tymi adresami na FB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankrider Napisano 2 Marca 2017 Share Napisano 2 Marca 2017 Dodaj mnie do znajomych to pewnie wskoczy. Zmieniłem na publiczny folder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 2 Marca 2017 Share Napisano 2 Marca 2017 Dawaj, dawaj Chieftaina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi