morfeusz84 Napisano 5 Lutego 2017 Napisano 5 Lutego 2017 Witam , chciałem przedstawić mój "dziewiczy" model . Model ma wiele uproszczeń , niedoróbek , baboli . Mimo to podjąłem decyzje o zakończeniu warsztatu i przedstawieniu go w galerii . Była to dobra lekcja "modelingu", dostałem wiele rad i podpowiedzi , za które bardzo dziękuję . Co teraz ? Jest już nowy model , wkrótce otworze nowy warsztat , czy podołam ? Wydaje mi się że poprzeczkę dałem dość wysoko Licze na waszą pomoc i odwiedziny mojego kolejnego warsztatu . Pozdrawiam Cytuj
bazylms Napisano 5 Lutego 2017 Napisano 5 Lutego 2017 Jak na pierwszy model to jest bardzo dobrze. Dobrą decyzją było nie uwalenie go błotem, jak wielu początkujących ma w zwyczaju (sam też mój pierwszy ubabrałem). Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 5 Lutego 2017 Super Moderator Napisano 5 Lutego 2017 Witam. Co to za urządzenie jest, z tyłu tego czołgu? Czy to jakieś zwijadło na linkę? Jak na pierwszy model, to jest dobrze. Podoba mi się, choć przydała by mu się podstawka. Cytuj
morfeusz84 Napisano 5 Lutego 2017 Autor Napisano 5 Lutego 2017 Bengal , bazylms , jawkers dziękuję za dobre słowo . jawkers z tego co wiem jest to bęben na linke cholowniczą Cytuj
Gość Napisano 5 Lutego 2017 Napisano 5 Lutego 2017 Fajnie wygląda i tyle. Jeszcze raz brawo za tematykę. Teraz machnij Abramsa do kolekcji. Cytuj
morfeusz84 Napisano 5 Lutego 2017 Autor Napisano 5 Lutego 2017 Fajnie wygląda i tyle. Jeszcze raz brawo za tematykę. Teraz machnij Abramsa do kolekcji. Dziękuję , niestety , ale będzie coś polskiego i to na kołach Cytuj
Tenggeri Napisano 5 Lutego 2017 Napisano 5 Lutego 2017 Ładny Challenger, podoba mi się sylwetka tego pojazdu. Którą wersję Rosomaka będziesz robił? Cytuj
morfeusz84 Napisano 5 Lutego 2017 Autor Napisano 5 Lutego 2017 Ładny Challenger, podoba mi się sylwetka tego pojazdu.Którą wersję Rosomaka będziesz robił? Dzięki , hehe nie będzie to rosomak . Będę robił dane 152 mm Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi