morfeusz84 Napisano 5 Lutego 2017 Share Napisano 5 Lutego 2017 Witam , chciałem przedstawić mój "dziewiczy" model . Model ma wiele uproszczeń , niedoróbek , baboli . Mimo to podjąłem decyzje o zakończeniu warsztatu i przedstawieniu go w galerii . Była to dobra lekcja "modelingu", dostałem wiele rad i podpowiedzi , za które bardzo dziękuję . Co teraz ? Jest już nowy model , wkrótce otworze nowy warsztat , czy podołam ? Wydaje mi się że poprzeczkę dałem dość wysoko Licze na waszą pomoc i odwiedziny mojego kolejnego warsztatu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 5 Lutego 2017 Share Napisano 5 Lutego 2017 Mi się podoba gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lutego 2017 Share Napisano 5 Lutego 2017 Jak na pierwszy model to jest bardzo dobrze. Dobrą decyzją było nie uwalenie go błotem, jak wielu początkujących ma w zwyczaju (sam też mój pierwszy ubabrałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 5 Lutego 2017 Super Moderator Share Napisano 5 Lutego 2017 Witam. Co to za urządzenie jest, z tyłu tego czołgu? Czy to jakieś zwijadło na linkę? Jak na pierwszy model, to jest dobrze. Podoba mi się, choć przydała by mu się podstawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz84 Napisano 5 Lutego 2017 Autor Share Napisano 5 Lutego 2017 Bengal , bazylms , jawkers dziękuję za dobre słowo . jawkers z tego co wiem jest to bęben na linke cholowniczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Lutego 2017 Share Napisano 5 Lutego 2017 Fajnie wygląda i tyle. Jeszcze raz brawo za tematykę. Teraz machnij Abramsa do kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz84 Napisano 5 Lutego 2017 Autor Share Napisano 5 Lutego 2017 Fajnie wygląda i tyle. Jeszcze raz brawo za tematykę. Teraz machnij Abramsa do kolekcji. Dziękuję , niestety , ale będzie coś polskiego i to na kołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 5 Lutego 2017 Share Napisano 5 Lutego 2017 Ładny Challenger, podoba mi się sylwetka tego pojazdu. Którą wersję Rosomaka będziesz robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz84 Napisano 5 Lutego 2017 Autor Share Napisano 5 Lutego 2017 Ładny Challenger, podoba mi się sylwetka tego pojazdu.Którą wersję Rosomaka będziesz robił? Dzięki , hehe nie będzie to rosomak . Będę robił dane 152 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi