zloty Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Kolejny ulepek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 27 Lutego 2017 Share Napisano 27 Lutego 2017 Bardzo ładny, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 27 Lutego 2017 Share Napisano 27 Lutego 2017 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 4 Marca 2017 Autor Share Napisano 4 Marca 2017 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Kwietnia 2017 Share Napisano 5 Kwietnia 2017 Bardzo ładnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 6 Kwietnia 2017 Share Napisano 6 Kwietnia 2017 Piąta fotka od dołu "na chodzie" Fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 6 Kwietnia 2017 Share Napisano 6 Kwietnia 2017 Super wykonanie świetne malowanie oraz ślady eksploatacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 6 Kwietnia 2017 Share Napisano 6 Kwietnia 2017 Przegapiłem wcześniej tę galerię. Ten to mi się wielce podoba, chociaż mat mu dość mocno kolorki na górze zemdlił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 8 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2017 Dzięki. Kolory faktycznie mało kontrastowe ale na lotniskowcu służba dla maszyn bywa bezlitosna. Dodatkowo z ręki go pociągnąłem,tu coś domalowałem,tam zamalowałem, no i jest w ogólnym kolorze spranym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi