mandrivecs Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 (edytowane) Ostatnio na forum wysyp M1151 (chyba ze trzy warsztaty ) to i ja dorzucę swojego do kompletu. Maszyna używana przez Polski Kontyngent Wojskowy PKW Afganistan, o numerze własnym PRT 51. Na ten moment dysponuję trzema zdjęciami wozu, dwa wydają się wcześniejsze i jedno późniejsze (zdemontowane skrzynki amunicyjne z wieży i domalowany "Tygrys" na osłonie strzelca). Obiekt zainteresowania (zdjęcia z portalu Humvee-models.com): Postaram się odtworzyć pojazd w konfiguracji z fotografii nr 3 z dodanym PKM na obrotnicy... Zestaw bazowy to jak zazwyczaj w tym przypadku M1151 ACADEMY (możliwe jest jeszcze użycie M1025/M1046 Tamiya i konwersja Legenda - ale cenowo wychodzi to x4 w stosunku do zestawu Academy) Do tego waloryzacja Legenda do M1151 i koła Panzer Art.: ...oraz całe blaszane ustrojstwo do waloryzacji zaprojektowane i wytrawione przez Tomcata... ...dojdą jeszcze elementy żywiczne do obniżenia zawieszenia i trochę innych żywicznych klamotów w razie potrzeby... Model w zamyśle ma być na "bogato", czyli poprawione faule merytoryczne zestawu oraz waloryzacja i konfiguracja do pojazdu ze zdjęcia nr 3. Zobaczymy jak to wyjdzie, zapraszam do komentowania walki z materią. Edytowane 20 Grudnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Oooo, ja również kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Róbta, róbta, te humvee. Na przełomie lipca i sierpnia, też się zabieram za "młoteczka", ale w wydaniu US Special Force . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Za chwilę będziemy mogli zmontować projekt grupowy jak tak dalej pójdzie. Podpatrzę doświadczonych kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 30 Marca 2017 Super Moderator Share Napisano 30 Marca 2017 Za chwilę będziemy mogli zmontować projekt grupowy jak tak dalej pójdzie. Przecież już jest.... http://modelwork.pl/viewforum.php?f=124 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat28 Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 ...oraz całe blaszane ustrojstwo do waloryzacji zaprojektowane i wytrawione przez Tomcata... Czuję się urażony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Na bogato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 30 Marca 2017 Autor Share Napisano 30 Marca 2017 ...oraz całe blaszane ustrojstwo do waloryzacji zaprojektowane i wytrawione przez Tomcata... Czuję się urażony Nie masz powodu Bez tego kilograma miedzi model traci połowę wartości. Postaram się na każdym etapie wrzucić zdjęcia Twoich blaszek - w ramach darmowej reklamy, bo jest co pokazywać.. Jeśli źle dobrałem określenie, to przepraszam... Nie miałem nic złego na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat28 Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 ...oraz całe blaszane ustrojstwo do waloryzacji zaprojektowane i wytrawione przez Tomcata... Czuję się urażony Nie masz powodu Bez tego kilograma miedzi model traci połowę wartości. Postaram się na każdym etapie wrzucić zdjęcia Twoich blaszek - w ramach darmowej reklamy, bo jest co pokazywać.. Jeśli źle dobrałem określenie, to przepraszam... Nie miałem nic złego na myśli Mariusz ja tylko żartowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi