Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Panowie, do końca nie wiadomo czy będzie Air Show, a Wy martwicie się o konkurs? Byłyby niezłe jaja, bo w tym roku po kilku latach niestartowania postanowiłem coś wystawić. Czyżby mój pech?

Napisano
Wszedłem na stronę DK Idalin gdzie jest regulamin i karty zgłoszeniowe na www.dkidalin.radom.pl/imprezy , termin 09-11.06.2017. A w tym samym terminie jest Warszawska Fiesta. Choć bierz i płacz ale się nie rozstąpisz

Kiepska data.... fiesta modelarska w Warszawie.

Napisano

Niestety taka to już tradycja WFM, że jest w drugi weekend czerwca :(.

Nie wiem kto był pierwszy w takim terminie, ale i tak serdecznie zapraszamy na Fiestę.

Napisano
… 09-11.06.2017.
Dzięki!
A w tym samym terminie jest Warszawska Fiesta.
Jedziesz przez Radom. W drodze do Warszawy zostawiasz w Radomniiu model' date=' lub więcej modeli, w drodze powrotnej odbierasz.
Choć bierz i płacz ale się nie rozstąpisz
Nie płacz. Rozkrok nieduży. Circa 100km.
Napisano

Fajnie mieć jeszcze samochód, bo bez tego ani rusz, pociągiem czy busem trochę ciężko. Zresztą jak sięgam pamięcią to konkurs w Radomiu był zawsze w maju.

Napisano
… mieć … samochód
Posiadałem w latach 1991–1993. Od tego czasu nie posiadam.

… jak sięgam pamięcią to konkurs w Radomiu był zawsze w maju.
Mam podobne doświadczenia.
Napisano

WItam zainteresowanych.Konkurs ma się odbyć w dniach 09-11.06.2017.Nie wiem dlaczego jego ogłoszenie jest tak odwlekane.W marcu rozmawialiśmy z dyrektorem D.K Idalin co do zmiany regulaminu konkursu ,ilości wystawianych modeli,niestety bezskutecznie.

Napisano
WItam zainteresowanych.Konkurs ma się odbyć w dniach 09-11.06.2017.Nie wiem dlaczego jego ogłoszenie jest tak odwlekane.W marcu rozmawialiśmy z dyrektorem D.K Idalin co do zmiany regulaminu konkursu ,ilości wystawianych modeli,niestety bezskutecznie.

Date koliduje z innymi konkursami...wielka szkoda.....ze nie można zmienić terminu

• 4 weeks later...