imek46 Napisano 22 Kwietnia 2017 Share Napisano 22 Kwietnia 2017 Witam . Jak w temacie, czy ktoś coś czy w tym roku będzie konkurs w Radomiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 22 Kwietnia 2017 Share Napisano 22 Kwietnia 2017 ... czy w tym roku będzie konkurs w Radomiu.Gdy się dowiesz napisz tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 22 Kwietnia 2017 Share Napisano 22 Kwietnia 2017 tez nic nie słyszałem narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 23 Kwietnia 2017 Share Napisano 23 Kwietnia 2017 Panowie, do końca nie wiadomo czy będzie Air Show, a Wy martwicie się o konkurs? Byłyby niezłe jaja, bo w tym roku po kilku latach niestartowania postanowiłem coś wystawić. Czyżby mój pech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 23 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2017 ... czy w tym roku będzie konkurs w Radomiu.Gdy się dowiesz napisz tutaj. Dzięki za podpowiedź. Jesteś wielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 25 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Wszedłem na stronę DK Idalin gdzie jest regulamin i karty zgłoszeniowe na www.dkidalin.radom.pl/imprezy , termin 09-11.06.2017. A w tym samym terminie jest Warszawska Fiesta. Choć bierz i płacz ale się nie rozstąpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 25 Kwietnia 2017 Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Wszedłem na stronę DK Idalin gdzie jest regulamin i karty zgłoszeniowe na www.dkidalin.radom.pl/imprezy , termin 09-11.06.2017. A w tym samym terminie jest Warszawska Fiesta. Choć bierz i płacz ale się nie rozstąpisz Kiepska data.... fiesta modelarska w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 25 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Też tak sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 25 Kwietnia 2017 Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Niestety taka to już tradycja WFM, że jest w drugi weekend czerwca :(. Nie wiem kto był pierwszy w takim terminie, ale i tak serdecznie zapraszamy na Fiestę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 … 09-11.06.2017.Dzięki!A w tym samym terminie jest Warszawska Fiesta.Jedziesz przez Radom. W drodze do Warszawy zostawiasz w Radomniiu model' date=' lub więcej modeli, w drodze powrotnej odbierasz. Choć bierz i płacz ale się nie rozstąpiszNie płacz. Rozkrok nieduży. Circa 100km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 26 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2017 Fajnie mieć jeszcze samochód, bo bez tego ani rusz, pociągiem czy busem trochę ciężko. Zresztą jak sięgam pamięcią to konkurs w Radomiu był zawsze w maju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 … mieć … samochódPosiadałem w latach 1991–1993. Od tego czasu nie posiadam. … jak sięgam pamięcią to konkurs w Radomiu był zawsze w maju.Mam podobne doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DINO61 Napisano 27 Kwietnia 2017 Share Napisano 27 Kwietnia 2017 WItam zainteresowanych.Konkurs ma się odbyć w dniach 09-11.06.2017.Nie wiem dlaczego jego ogłoszenie jest tak odwlekane.W marcu rozmawialiśmy z dyrektorem D.K Idalin co do zmiany regulaminu konkursu ,ilości wystawianych modeli,niestety bezskutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 27 Kwietnia 2017 Share Napisano 27 Kwietnia 2017 WItam zainteresowanych.Konkurs ma się odbyć w dniach 09-11.06.2017.Nie wiem dlaczego jego ogłoszenie jest tak odwlekane.W marcu rozmawialiśmy z dyrektorem D.K Idalin co do zmiany regulaminu konkursu ,ilości wystawianych modeli,niestety bezskutecznie. Date koliduje z innymi konkursami...wielka szkoda.....ze nie można zmienić terminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 24 Maja 2017 Share Napisano 24 Maja 2017 No i co nic się nie zmieniło z data tak jak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 24 Maja 2017 Share Napisano 24 Maja 2017 No i co nic się nie zmieniło z data tak jak było? Podpinam się do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 24 Maja 2017 Share Napisano 24 Maja 2017 Nic się nie zmieniło. 9-11 czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 24 Maja 2017 Share Napisano 24 Maja 2017 Nic się nie zmieniło. 9-11 czerwca. Na stronie dom kultury Idalin jest już rejestracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi