zaruk Napisano 23 Listopada 2021 Share Napisano 23 Listopada 2021 Robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 23 Listopada 2021 Share Napisano 23 Listopada 2021 Bardzo ładnie wyszedł, a lotki w innym kamuflażu dodają mu wyjątkowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 28 Listopada 2021 Autor Share Napisano 28 Listopada 2021 Próbowałem coś tam brudzić ale wyszedł grzebień zamiast okopceń... Niestety zabiegu cofnąć się nie da więc będę malował skrzydła jeszcze raz... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 29 Listopada 2021 Share Napisano 29 Listopada 2021 Tragedii nie ma, przenieś natomiast trochę okopcen i na stateczniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 29 Listopada 2021 Autor Share Napisano 29 Listopada 2021 (edytowane) IMHO było bardzo słabo, teraz wydaje mi się że jest o wiele lepiej, nie obyło się bez ofiar ale co zrobić Edytowane 30 Listopada 2021 przez sjr 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 29 Listopada 2021 Share Napisano 29 Listopada 2021 Ładnie jest Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 14 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2023 Model długo stał na półce, czekał na naciągnięcie anteny ale cały czas miałem wrażenie że czegoś mu brakuje, pomimo że był w sumie skończony. I tak dziś nareszcie dotarła paczka. Zniknęły karykatury kół które oferowało academy a w ich miejsce wjechały nowe felgi i ogumienie od Armory. Teraz tylko znaleźć chwilę, odpowiednie tło i zrobić kilka ujęć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boch Napisano 14 Stycznia 2023 Share Napisano 14 Stycznia 2023 Podoba mi się. Eleganckie wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi