karambolis8 Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 Hej. Warsztat jest dostępny tutaj viewtopic.php?f=86&t=50455 Sam model był skończony już w marcu, pojawił się we Wrocławiu na wystawie i nawet dostał dyplom oraz parę pieczątek. Chciałem jednak skończyć do niego podstawkę, co przy moim zupełnym braku czasu trochę trwało. Z dodatków jest pitot Mastera, żywiczny kokpit Airesa i fototrawiona drabinka DreamModel. Przyjemnego oglądania Przepraszam za dziwne tło zdjęć, zniszczyły mi się tła do namiotu bezcieniowego. Pzdr Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 Pogadaliśmy nad modelem na WMF, więc tu tylko napiszę, że się podoba. Tylko tak patrzę na foty i czy on tam czasem dziury w zębie nie ma na lewej burcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferret37 Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 Spoko sucz. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 26 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2017 Pogadaliśmy nad modelem na WMF, więc tu tylko napiszę, że się podoba. Tylko tak patrzę na foty i czy on tam czasem dziury w zębie nie ma na lewej burcie? Ma. Kalka przy nakładaniu rozsypała się w puzzle ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 Samo najlepsze w tej robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 Bardzo fajnie wyszedł, na kilku zdjęciach kolory są ładne, intensywne. Tylko te lotki rakiet... Tak czy inaczej model do wyrzucenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 Bardzo mi się podoba ten samolot, a twój model to tylko potwierdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi