Taki Jeden Napisano 11 Września 2017 Share Napisano 11 Września 2017 I jeszcze trochę moich fotek, z festiwalu i Święta Bazy.s710.photobucket.com/user/PrzemoLPP/library/lask2017 Zarąbiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoLPP Napisano 11 Września 2017 Share Napisano 11 Września 2017 I jeszcze trochę moich fotek, z festiwalu i Święta Bazy.s710.photobucket.com/user/PrzemoLPP/library/lask2017 Zarąbiste Chyba nie kumam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 11 Września 2017 Share Napisano 11 Września 2017 Bo widać było tyle co w moim cytacie czyli nic. Poza tym linkowanie do galerii w Fotokiblu, to nie jest zbyt dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoLPP Napisano 11 Września 2017 Share Napisano 11 Września 2017 Bo widać było tyle co w moim cytacie czyli nic.Poza tym linkowanie do galerii w Fotokiblu, to nie jest zbyt dobry pomysł. No tak. Uczę się. A jak teraz? Linki z podstronami galerii? Bo u mnie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 11 Września 2017 Share Napisano 11 Września 2017 U ciebie będą działać bo jesteś właścicielem konta. Poza tym będą ci się wyświetlać z cach'u przeglądarki. Teraz widać miniaturki w albumie, ale nie da się ich już powiększyć, zapłać 300$ albo zmień hosta. Wrzuć to na Imgura lub Flickra. Wtedy nie będzie problemów. Albo pojedynczo na Forum, dopóki działa myk na Fotobukieta, będą widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 11 Września 2017 Share Napisano 11 Września 2017 A u mnie widać Oczywiście na photobucket, a nie w wątku forumowym. Fotki super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick72 Napisano 11 Września 2017 Share Napisano 11 Września 2017 W imieniu swoim i modelarzy z Chełmży dziękuję za wspaniałą imprezę Łaskim Modelarzom Redukcyjnym, Grupie Archeo, dowódcy 32. BLT oraz innym osobom, bez których zaangażowania to wydarzenie nie byłoby tak wspaniałe. Wywieźliśmy moc wrażeń i doznań dzięki atrakcjom jakie dla nas przygotowaliście. Jeszcze raz bardzo dziękuję i do zobaczenia. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrupek Napisano 12 Września 2017 Share Napisano 12 Września 2017 Normalnie jestem w szoku. Nie ma bluzgów na sędziów. Chyba jeszcze wszyscy są w szoku i nie ogarnęli się. Żeby nie było wątpliwości: w cale nie tęsknię za tego typu retoryką. Sam byłem sędzią i wiem jak ciężko było wybrać to co należało wyróżnić. Dlatego Sędziom i wszystkim członkom ekipy Organizacyjnej składam wielkie słowa uznania. W Niedzielę Darek już przed rozdaniem wyglądał jak 100 nieszczęść i to chyba najlepiej pokazywało ile to kosztowało wysiłku wszystkich osób zaangażowanych w organizacje. Uważam, że ten festiwal był najlepszą jego edycją do tej pory, mimo pewnych niedociągnięć na które zwrócił uwagę Przemek. Ja tylko dodam, że zabrakło w hangarze koszy na śmieci oraz możliwości zakupienia zwykłej wody mineralnej (susyło po integracji ) ARCHEO ŁASK - DZIĘKUJĘ i prosimy o jeszcze więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 12 Września 2017 Share Napisano 12 Września 2017 Normalnie jestem w szoku. Nie ma bluzgów na sędziów. Chyba jeszcze wszyscy są w szoku i nie ogarnęli się. Żeby nie było wątpliwości: w cale nie tęsknię za tego typu retoryką. Sam byłem sędzią i wiem jak ciężko było wybrać to co należało wyróżnić. Dlatego Sędziom i wszystkim członkom ekipy Organizacyjnej składam wielkie słowa uznania. W Niedzielę Darek już przed rozdaniem wyglądał jak 100 nieszczęść i to chyba najlepiej pokazywało ile to kosztowało wysiłku wszystkich osób zaangażowanych w organizacje. Uważam, że ten festiwal był najlepszą jego edycją do tej pory, mimo pewnych niedociągnięć na które zwrócił uwagę Przemek. Ja tylko dodam, że zabrakło w hangarze koszy na śmieci oraz możliwości zakupienia zwykłej wody mineralnej (susyło po integracji ) ARCHEO ŁASK - DZIĘKUJĘ i prosimy o jeszcze więcej Podpisuje się obydwiema rękami i dodam od siebie parę krzesełek też by się przydalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 12 Września 2017 Share Napisano 12 Września 2017 A czy lista wyróżnionych osób jest gdzieś dostępna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrupek Napisano 12 Września 2017 Share Napisano 12 Września 2017 A czy lista wyróżnionych osób jest gdzieś dostępna? Na pewno będzie. Dajmy im trochę ochłonąć i odpocząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 12 Września 2017 Autor Share Napisano 12 Września 2017 Lista jest dopieszczana. Mam nadzieję że niebawem będzie do wglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoLPP Napisano 19 Września 2017 Share Napisano 19 Września 2017 Lista jest dopieszczana. Mam nadzieję że niebawem będzie do wglądu. Darku, kiedy można spodziewać się listy z wynikami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 23 Września 2017 Autor Share Napisano 23 Września 2017 Wyniki są już dostępne w formie plików do pobrania na stronie "Grupy Archeo" http://archeolask.pl/cms/index.php/vii-festiwal-modeli-red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 23 Września 2017 Share Napisano 23 Września 2017 Darek wrzucił wyniki, to ja się wytłumaczę z tegorocznych wtop ;) PrzemoLPPopóźnienie było, a i owszem, ale półgodzinne. Rozkład jazdy był na stronie, dodatkowo podaliśmy komunikat na hali. Szczerze mówiąc sam byłem zdziwiony tłumami przed sztabem, w momencie kiedy mieliśmy jeszcze regulaminowy czas przygotowań Oczywiście za opóźnienie, brak miejsc siedzących (nawet symbolicznej ilości) i zaniedbaną Listę Zwycięzców przepraszamy, do poprawki w przyszłym roku. Gastronomii w tym roku nie organizowaliśmy, wyszliśmy z założenia, że odbywające się po sąsiedzku Święto Bazy zaspokoi potrzeby Uczestników. Peter_D były wyróżnienia festiwalowe, była też nagroda specjalna. Coppercat dokładnie, to był plan B. Taki polski TARDIS, mały na zewnątrz wielki w środku Dziękujemy wszystkim Uczestnikom i Sponsorom, bez których Festiwal by się nie odbył, albo byłby zdecydowanie mniejszy. Gratulujemy Zwycięzcom i do zobaczenia na VIII edycji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Braciszek17 Napisano 25 Września 2017 Share Napisano 25 Września 2017 W imieniu Modelarskiej Grupy Wyjazdowej "Kraków", pragnę serdecznie podziękować, za miłe przyjęcie i bardzo miłą atmosferę na zawodach. Pozdrawiam Miroslav Topolanek "PREMIER" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sniper Napisano 26 Września 2017 Share Napisano 26 Września 2017 Witam a co zrobić jeśli jestem na liście wyróżnionych a nie otrzymałem wyróżnienia? Nie żeby mnie nie było na rozdaniu, po prostu nikt nie wołał :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi