Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Bo widać było tyle co w moim cytacie czyli nic.

Poza tym linkowanie do galerii w Fotokiblu, to nie jest zbyt dobry pomysł.

No tak. Uczę się. A jak teraz? Linki z podstronami galerii? Bo u mnie działają.

Napisano

U ciebie będą działać bo jesteś właścicielem konta. Poza tym będą ci się wyświetlać z cach'u przeglądarki.

Teraz widać miniaturki w albumie, ale nie da się ich już powiększyć, zapłać 300$ albo zmień hosta.

Wrzuć to na Imgura lub Flickra. Wtedy nie będzie problemów.

Albo pojedynczo na Forum, dopóki działa myk na Fotobukieta, będą widoczne.

Napisano

W imieniu swoim i modelarzy z Chełmży dziękuję za wspaniałą imprezę Łaskim Modelarzom Redukcyjnym, Grupie Archeo, dowódcy 32. BLT oraz innym osobom, bez których zaangażowania to wydarzenie nie byłoby tak wspaniałe. Wywieźliśmy moc wrażeń i doznań dzięki atrakcjom jakie dla nas przygotowaliście. Jeszcze raz bardzo dziękuję i do zobaczenia. :-)

Napisano

Normalnie jestem w szoku. Nie ma bluzgów na sędziów. Chyba jeszcze wszyscy są w szoku i nie ogarnęli się. Żeby nie było wątpliwości: w cale nie tęsknię za tego typu retoryką. Sam byłem sędzią i wiem jak ciężko było wybrać to co należało wyróżnić. Dlatego Sędziom i wszystkim członkom ekipy Organizacyjnej składam wielkie słowa uznania. W Niedzielę Darek już przed rozdaniem wyglądał jak 100 nieszczęść i to chyba najlepiej pokazywało ile to kosztowało wysiłku wszystkich osób zaangażowanych w organizacje. Uważam, że ten festiwal był najlepszą jego edycją do tej pory, mimo pewnych niedociągnięć na które zwrócił uwagę Przemek. Ja tylko dodam, że zabrakło w hangarze koszy na śmieci oraz możliwości zakupienia zwykłej wody mineralnej (susyło po integracji )

ARCHEO ŁASK - DZIĘKUJĘ i prosimy o jeszcze więcej

Napisano
Normalnie jestem w szoku. Nie ma bluzgów na sędziów. Chyba jeszcze wszyscy są w szoku i nie ogarnęli się. Żeby nie było wątpliwości: w cale nie tęsknię za tego typu retoryką. Sam byłem sędzią i wiem jak ciężko było wybrać to co należało wyróżnić. Dlatego Sędziom i wszystkim członkom ekipy Organizacyjnej składam wielkie słowa uznania. W Niedzielę Darek już przed rozdaniem wyglądał jak 100 nieszczęść i to chyba najlepiej pokazywało ile to kosztowało wysiłku wszystkich osób zaangażowanych w organizacje. Uważam, że ten festiwal był najlepszą jego edycją do tej pory, mimo pewnych niedociągnięć na które zwrócił uwagę Przemek. Ja tylko dodam, że zabrakło w hangarze koszy na śmieci oraz możliwości zakupienia zwykłej wody mineralnej (susyło po integracji )

ARCHEO ŁASK - DZIĘKUJĘ i prosimy o jeszcze więcej

Podpisuje się obydwiema rękami i dodam od siebie parę krzesełek też by się przydalo

Napisano
A czy lista wyróżnionych osób jest gdzieś dostępna?

Na pewno będzie. Dajmy im trochę ochłonąć i odpocząć.

Napisano

Darek wrzucił wyniki, to ja się wytłumaczę z tegorocznych wtop ;)

PrzemoLPPopóźnienie było, a i owszem, ale półgodzinne. Rozkład jazdy był na stronie, dodatkowo podaliśmy komunikat na hali. Szczerze mówiąc sam byłem zdziwiony tłumami przed sztabem, w momencie kiedy mieliśmy jeszcze regulaminowy czas przygotowań Oczywiście za opóźnienie, brak miejsc siedzących (nawet symbolicznej ilości) i zaniedbaną Listę Zwycięzców przepraszamy, do poprawki w przyszłym roku. Gastronomii w tym roku nie organizowaliśmy, wyszliśmy z założenia, że odbywające się po sąsiedzku Święto Bazy zaspokoi potrzeby Uczestników.

Peter_D były wyróżnienia festiwalowe, była też nagroda specjalna.

Coppercat dokładnie, to był plan B. Taki polski TARDIS, mały na zewnątrz wielki w środku

Dziękujemy wszystkim Uczestnikom i Sponsorom, bez których Festiwal by się nie odbył, albo byłby zdecydowanie mniejszy. Gratulujemy Zwycięzcom i do zobaczenia na VIII edycji!

Napisano

W imieniu Modelarskiej Grupy Wyjazdowej "Kraków", pragnę serdecznie podziękować, za miłe przyjęcie i bardzo miłą atmosferę na zawodach.

Pozdrawiam Miroslav Topolanek "PREMIER"

Napisano

Witam

a co zrobić jeśli jestem na liście wyróżnionych a nie otrzymałem wyróżnienia?

Nie żeby mnie nie było na rozdaniu, po prostu nikt nie wołał :-)