tomaszekpoz Napisano 8 Kwietnia 2013 Share Napisano 8 Kwietnia 2013 2S1 nadciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 MSTA: https://www.facebook.com/TrumpeterModel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 MSTA: https://www.facebook.com/TrumpeterModel O ja pier......... !!!!!! Pewnie będzie miał masę baboli ale olać to. Skalpel w rękę , skracz, doróbki i będzie piękny modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 MSTA: https://www.facebook.com/TrumpeterModel O ja pier......... !!!!!! Pewnie będzie miał masę baboli ale olać to. Skalpel w rękę , skracz, doróbki i będzie piękny modelik. Już se ściągnąłem Walk Around-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 W zasadzie kleje tylko pancerkę IIWŚ ,ale chyba się skuszę. Ciekawa konstrukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 25 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2013 Cześć Obstawiam że w przeciągu 2 lat Trumpek wypuści serię T-72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 25 Kwietnia 2013 Share Napisano 25 Kwietnia 2013 CześćObstawiam że w przeciągu 2 lat Trumpek wypuści serię T-72. Ja obstawiam, że do tej pory wydadzą nową serię T-55 i kolekcję T-72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 Fennek w 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 Które to Fennek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 7 Maja 2013 Share Napisano 7 Maja 2013 No i mamy "polskiego" BRDM-a http://www.scalemates.com/products/product.php?id=185461 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 7 Maja 2013 Share Napisano 7 Maja 2013 Jakaś firma mogłaby się porwać na modyfikację M96i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 7 Maja 2013 Share Napisano 7 Maja 2013 Jakaś firma mogłaby się porwać na modyfikację M96i Skoro jest już "polski" berdek to pewnie i jakaś konwersja się ukaże ? Może Armorscale ? Może PanzerArt ? Chociaż już przerobienie na nowszą wersję z bocznymi drzwiami to nie jest mega problem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 a zastanawiałes się jak miała by wyglądac taka konwersja? albo inaczej, czy nowy cały kadłub nadal nazywał byś konwersją? Dorobić boczne drzwiczki, wypełnić miejsce po usuniętych dodatkowych kołach. Wymienić KPWT na NSVT, mocowania anten i klimatyzatory dodać. Gdyby moja znajoma, miła i sympatyczna firma KFS zechciała spróbować zrobić konwersję to służę fotkami takiego BRDM. No chyba , że ŻBIKA viewtopic.php?f=70&t=775 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 Nie ma takiej potrzeby. Wystarczy usunąć zbędne dziury i wybrzuszenia bo bokach kadłuba. Więcej ingerencji nie ma. Wiem, bo zmontowałem sobie M96i. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 No wtedy tak jeśli uwzględnia się również wnętrze. Co do sprzedaży, no jakąś ultra atrakcją by to nie było i zaliczało sie do kategorii niskiego nakładu a wręcz może nawet i indywidualnych zamówień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 15 Maja 2013 Share Napisano 15 Maja 2013 A mówiłem, że zaraz będzie http://www.scalemates.com/products/product.php?id=196846 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 15 Maja 2013 Share Napisano 15 Maja 2013 Ja i tak wyczekuje T-44 :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 16 Maja 2013 Share Napisano 16 Maja 2013 Ja i tak wyczekuje T-44 :( Poczekaj cierpliwie 11 miesięcy i będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 11? Masz jakieś informacje, że tak prawie, że konkretną datą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 11? Masz jakieś informacje, że tak prawie, że konkretną datą? A chcesz się założyć o paczkę krówek z Wawela ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 Zgoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 21 Maja 2013 Share Napisano 21 Maja 2013 Pawle a termin ZSU-23-4 może znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 21 Maja 2013 Share Napisano 21 Maja 2013 Pawle a termin ZSU-23-4 może znasz? Idę popatrzeć w szklaną kulkę. A tak serio to nie zdziwmy się jak zrobią nową Szyłkę. W sumie podwozie już mają od KUB-a . Tak samo Goździk już jest to pewnie niebawem i MTLB zrobią na tym samym podwoziu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 A nie mówiłem ? http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=202982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 29 Maja 2013 Share Napisano 29 Maja 2013 Kolejny KV Trumpka - KV-8S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi