M.A.V. Napisano 12 Listopada 2017 Share Napisano 12 Listopada 2017 Na tych ostatnich fotach schodki stanowczo za małe... Chyba że to "podbudowa" i będziesz jeszcze czymś obkładał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 12 Listopada 2017 Autor Share Napisano 12 Listopada 2017 Na tych ostatnich fotach schodki stanowczo za małe...Chyba że to "podbudowa" i będziesz jeszcze czymś obkładał Będzie dobrze ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 12 Listopada 2017 Share Napisano 12 Listopada 2017 Baaardzo ładna robota, bardzo ładne i każdy jest niepowtarzalny. Nie lubie gotowców! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 21 Listopada 2017 Autor Share Napisano 21 Listopada 2017 Kolejny "budynek" na ukończeniu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 14 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2017 Pora na coś afrykańskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 15 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2017 Maziane farbkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 29 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2017 Trochę dalej i następne w podobnym klimacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 31 Grudnia 2017 Share Napisano 31 Grudnia 2017 Świetne, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 31 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2017 Świetne, Dziękuję. Projekt podstawki : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 31 Grudnia 2017 Share Napisano 31 Grudnia 2017 Wg. czego, a może inaczej czy te fronty to robisz z fotek czy sam wymyślasz. Za jakiś czas czeka stworzenie mnie ściany frontowej ruin kościoła, takiej z zwalonym krzyżem i dzwonnicą, żeby było widać dzwon. A nie mam na to żadnej myśli, kompleta pustka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 31 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2017 Wg. czego, a może inaczej czy te fronty to robisz z fotek czy sam wymyślasz.Za jakiś czas czeka stworzenie mnie ściany frontowej ruin kościoła, takiej z zwalonym krzyżem i dzwonnicą, żeby było widać dzwon. A nie mam na to żadnej myśli, kompleta pustka Nie odtwarzam zazwyczaj konkretnego, istniejącego obiektu. Na podstawie własnych obserwacji, zdjęć itp. robię coś podobnego i wykonalnego w mej "technologii" :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 31 Grudnia 2017 Share Napisano 31 Grudnia 2017 Na prawdę fajnie ci to wychodzą te budynki. Na razie dysponuję dzwonem, a resztę będę musiał wystrugać i wątpię, że będzie taki fajny jak twoje. Będę tu zaglądał na bieżąco może mnie natchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 22 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2018 Domki dwa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 26 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Stycznia 2018 Share Napisano 26 Stycznia 2018 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 27 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2018 Z aktorami : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 6 Lutego 2018 Autor Share Napisano 6 Lutego 2018 Kolejny aktor na podstawce : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 10 Lutego 2018 Share Napisano 10 Lutego 2018 Świetne te budynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 13 Marca 2018 Share Napisano 13 Marca 2018 dołączająć do peanów mam tylko jedno pytanie jak ty wydłubałeś tak równo te napisy ?jakis szablon - frez ? sprzedaj koncept ? dzięki !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 14 Marca 2018 Autor Share Napisano 14 Marca 2018 dołączająć do peanów mam tylko jedno pytanie jak ty wydłubałeś tak równo te napisy ?jakis szablon - frez ? sprzedaj koncept ? dzięki !!!! Odbite kalką na PCV i wydłubane odpowiednio zaostrzoną (wyprofilowana) igłą lekarską - nie są takie idealnie równe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 14 Marca 2018 Share Napisano 14 Marca 2018 dzięki - są doskonałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 29 Maja 2019 Autor Share Napisano 29 Maja 2019 Jeszcze jeden podstawek z "budynkiem"I kontynuując prace na "bunkrem" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PatrykJaz Napisano 29 Listopada 2019 Share Napisano 29 Listopada 2019 Nie mam pytań cudeńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4slonie Napisano 29 Listopada 2019 Share Napisano 29 Listopada 2019 Budynki świetne, zrób warsztat krok po kroku jak je wykonujesz, zwłaszcza napisy i drobne zdobienia, bo to mega fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysior Napisano 15 Stycznia 2020 Share Napisano 15 Stycznia 2020 Wszystko jest świetnie wykonane. Żeby takie ktoś w 1/144 robił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi