Arni44 Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Witam , przedstawiam model BRDM firmy EASTERN EXPRESS nr.35162 / 1:35 zbudowany dość dawno bo 2007 r. spasowanie elementów oceniam jako średnią trochę trzeba się wysilić aby powstał fajny model , wzbogacony blaszkami firmy EDUARD nr.35727,podstawka własnego pomysłu ,trochę mało fotek ale z modelu jestem zadowolony wstydu nie przyniósł ARNI44 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerzype Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Bardzo ciekawy pojazd, wykonanie i ilość pracy w materii zasługują na pochwałę. Jeśli to możliwe wrzuć więcej fotek! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bożo wpożo Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Plus za polskie malowanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 Ładny Szkoda tylko że tak mało zdjęć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal_G Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 Masz jakieś kwity na BRDM-1 w 6 PDPD? Sam model robi bardzo pozytywne wrażenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arni44 Posted May 7, 2017 Author Share Posted May 7, 2017 Nie nie mam , ale mnie to nie przeszkadza , taką miałem wizje i tyle , nie wiem jak pozostałym ? Kwity źle mi się kojarzą , na węgiel i inne takie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts