Arni44 Napisano 5 Maja 2017 Share Napisano 5 Maja 2017 Witam , przedstawiam model BRDM firmy EASTERN EXPRESS nr.35162 / 1:35 zbudowany dość dawno bo 2007 r. spasowanie elementów oceniam jako średnią trochę trzeba się wysilić aby powstał fajny model , wzbogacony blaszkami firmy EDUARD nr.35727,podstawka własnego pomysłu ,trochę mało fotek ale z modelu jestem zadowolony wstydu nie przyniósł ARNI44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 5 Maja 2017 Share Napisano 5 Maja 2017 Bardzo ciekawy pojazd, wykonanie i ilość pracy w materii zasługują na pochwałę. Jeśli to możliwe wrzuć więcej fotek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 5 Maja 2017 Share Napisano 5 Maja 2017 Plus za polskie malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Ładny Szkoda tylko że tak mało zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Masz jakieś kwity na BRDM-1 w 6 PDPD? Sam model robi bardzo pozytywne wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 7 Maja 2017 Autor Share Napisano 7 Maja 2017 Nie nie mam , ale mnie to nie przeszkadza , taką miałem wizje i tyle , nie wiem jak pozostałym ? Kwity źle mi się kojarzą , na węgiel i inne takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi