sjr Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Model prosto z pudła, malowany Tamiya + Gunze H I na swoim miejscu w gablocie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Wyszedł całkiem fajnie Mogłeś tylko trochę bardziej golenie zróżnicować bo zbyt jednolite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Dlatego ja od dawno do opon nie używam czarnego koloru. Mało naturalny jest Lepszy jest Vallejo German Gray . Jest bardzo ciemny..... Co prawda już samolotów już nie robię ale mam sentyment do Ju-188. Pamiętam zakup swojego Ju z Matchboxa. Miałem może z 12 lat....ta bryła...... Pięknie zrobiony ten Twój model....dzięki za powrót tych kilku lat wstecz. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 7 Maja 2017 Autor Share Napisano 7 Maja 2017 Chyba jednak jutro pstrykne nowe zdjęcia przy świetle dziennym... Generalnie opony pomalowane są kolorem NATO BLACK a felgi x-1 BLACK, zanim położyłem na nie suche pastele widać było różnicę, teraz jak patrze przy świetle żarówkowym to faktycznie lekko to się zlewa... Golenie generalnie dostały ciemny wash, nie wiem czym jeszcze bardziej mógłbym je zróżnicować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Maja 2017 Share Napisano 8 Maja 2017 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 8 Maja 2017 Share Napisano 8 Maja 2017 Super. Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 25 Maja 2017 Share Napisano 25 Maja 2017 Świetna robota! Pracochłonne malowanie górnych powierzchni jest bardzo efektowne i zwraca uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi