Buberson Posted May 12, 2017 Share Posted May 12, 2017 Witajcie. Przedstawiam taki oto modelik wykonany z zestawów Trumpetera- BMP-1 i ZU-23-2 połączone do kupy Malowany AmmoMig, Vallejo i AK. Zapraszam do oglądania. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted May 12, 2017 Share Posted May 12, 2017 Niezłe dziwadło, ale bardzo ładnie wykonane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał B Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Zmęczony życiem ale ciekawy, ino trochę niekonsekwencji w brudzeniu dołu widać, bo jeśli koła są w piaskowym, to i dół wanny i zawieszenie też powinno, bo tak to odstaje tym brunatnym kolorem. ...no ale ja się nie znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhinoceros Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Zmęczony życiem ale ciekawy, ino trochę niekonsekwencji w brudzeniu dołu widać, bo jeśli koła są w piaskowym, to i dół wanny i zawieszenie też powinno, bo tak to odstaje tym brunatnym kolorem....no ale ja się nie znam. Znasz się, znasz:) Podzielam uwagi Kolegi Rafała. Do tych niekonsekwencji dopisałbym odpryski farby (prawdopodobnie robione gąbką)- wiem, że w tych miejscach było najlepsze dojście narzędziem, ale prawdopodobieństwo ich wystąpienia na oryginale jest dyskusyjne. Podsumowując, model wygląda korzystnie- robi dobre wrażenie. Dużo pracy i pomysłowości. Gratuluję! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielodziem Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Bez komentarza....znasz opinię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAW Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Extra pomysł. Jak znajdę fajną ZU-23 to zrobię taki zestaw w 1:72. Będę się wzorował na Twoim modelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buberson Posted May 13, 2017 Author Share Posted May 13, 2017 Zmęczony życiem ale ciekawy, ino trochę niekonsekwencji w brudzeniu dołu widać, bo jeśli koła są w piaskowym, to i dół wanny i zawieszenie też powinno, bo tak to odstaje tym brunatnym kolorem....no ale ja się nie znam. Dzięki za uwagi. Coś się z tym zrobi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Bardzo udany, fajnie się ogląda. Gratuluję. Aż się prosi o podstawkę i figurkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buberson Posted May 13, 2017 Author Share Posted May 13, 2017 Bardzo udany, fajnie się ogląda. Gratuluję. Aż się prosi o podstawkę i figurkę. Dziękuję. Pewnie kiedyś jakiś podest mu dorobię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts