Buberson Napisano 12 Maja 2017 Share Napisano 12 Maja 2017 Witajcie. Przedstawiam taki oto modelik wykonany z zestawów Trumpetera- BMP-1 i ZU-23-2 połączone do kupy Malowany AmmoMig, Vallejo i AK. Zapraszam do oglądania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Maja 2017 Share Napisano 12 Maja 2017 Niezłe dziwadło, ale bardzo ładnie wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 13 Maja 2017 Share Napisano 13 Maja 2017 Zmęczony życiem ale ciekawy, ino trochę niekonsekwencji w brudzeniu dołu widać, bo jeśli koła są w piaskowym, to i dół wanny i zawieszenie też powinno, bo tak to odstaje tym brunatnym kolorem. ...no ale ja się nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 13 Maja 2017 Share Napisano 13 Maja 2017 Zmęczony życiem ale ciekawy, ino trochę niekonsekwencji w brudzeniu dołu widać, bo jeśli koła są w piaskowym, to i dół wanny i zawieszenie też powinno, bo tak to odstaje tym brunatnym kolorem....no ale ja się nie znam. Znasz się, znasz:) Podzielam uwagi Kolegi Rafała. Do tych niekonsekwencji dopisałbym odpryski farby (prawdopodobnie robione gąbką)- wiem, że w tych miejscach było najlepsze dojście narzędziem, ale prawdopodobieństwo ich wystąpienia na oryginale jest dyskusyjne. Podsumowując, model wygląda korzystnie- robi dobre wrażenie. Dużo pracy i pomysłowości. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 13 Maja 2017 Share Napisano 13 Maja 2017 Bez komentarza....znasz opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 13 Maja 2017 Share Napisano 13 Maja 2017 Extra pomysł. Jak znajdę fajną ZU-23 to zrobię taki zestaw w 1:72. Będę się wzorował na Twoim modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buberson Napisano 13 Maja 2017 Autor Share Napisano 13 Maja 2017 Zmęczony życiem ale ciekawy, ino trochę niekonsekwencji w brudzeniu dołu widać, bo jeśli koła są w piaskowym, to i dół wanny i zawieszenie też powinno, bo tak to odstaje tym brunatnym kolorem....no ale ja się nie znam. Dzięki za uwagi. Coś się z tym zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 13 Maja 2017 Share Napisano 13 Maja 2017 Bardzo udany, fajnie się ogląda. Gratuluję. Aż się prosi o podstawkę i figurkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buberson Napisano 13 Maja 2017 Autor Share Napisano 13 Maja 2017 Bardzo udany, fajnie się ogląda. Gratuluję. Aż się prosi o podstawkę i figurkę. Dziękuję. Pewnie kiedyś jakiś podest mu dorobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi