ams Napisano 23 Maja 2017 Napisano 23 Maja 2017 Witam, przedstawiam Shermanka.... pierwszy aliant w mojej kolekcji. Model czekał na zrobienie od lat. jak go dostałem był lekko zdekompletowany. Brakowało przedniej części pancerza osłaniającej przekładnie kół napędowych, pokryw włazu dowódcy, pokrywy otworu z lewej strony wieży, krótko mówiąc - kaleka. Trochę dodatków własnej produkcji... większość maneli na kadłubie, osłony reflektorów i takie tam... Okręgi gwiazd malowane. Malowany Tamia + Mig. Zapraszam do obejrzenia galerii Cytuj
Lipstein Napisano 23 Maja 2017 Napisano 23 Maja 2017 ładnie zrobiony, gdyby nie narzędzia, to można by pomyśleć, że to 35-tka. Cytuj
jonathan Napisano 23 Maja 2017 Napisano 23 Maja 2017 Już Ci pisałem. Fajna robota... No i podstaweczka miła. Cytuj
Jakx Napisano 23 Maja 2017 Napisano 23 Maja 2017 Bardzo ładnie wykonany, klimatyczna podstawka i w końcu nowy aparat - ładne zdjecia Gratulacje. Pozdrawiam, Cytuj
ams Napisano 23 Maja 2017 Autor Napisano 23 Maja 2017 i w końcu nowy aparat - ładne zdjecia Aparat ten sam, tylko zdobyłem drugą żarówkę i mam lepsze światełko... chociaż i tak nie leżało nawet koło amatorskiego Cytuj
letalin Napisano 23 Maja 2017 Napisano 23 Maja 2017 Fajny. Mój pierwszy czołgun w 1/72 kupiony jeszcze w Pewexie, czy Baltonie w 1990 roku. Cytuj
OLO Napisano 23 Maja 2017 Napisano 23 Maja 2017 Podstawka pierwsza klasa , malowanie nic dodać podoba się . Dorabiane części bardzo ładne ale merytorycznie klapa , takiej mieszanki to nawet koszerni nie zmontowali pozdrawiam OLO Cytuj
ams Napisano 23 Maja 2017 Autor Napisano 23 Maja 2017 ale merytorycznie klapa , takiej mieszanki to nawet koszerni nie zmontowali pozdrawiam OLO ...tak, to SF... model nie przedstawia wizerunku konkretnego modelu shermana. Choć był bardzo podobny z kadłubem typu "cast" w wersji "small hatches"... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi