ams Napisano 23 Maja 2017 Share Napisano 23 Maja 2017 Witam, przedstawiam Shermanka.... pierwszy aliant w mojej kolekcji. Model czekał na zrobienie od lat. jak go dostałem był lekko zdekompletowany. Brakowało przedniej części pancerza osłaniającej przekładnie kół napędowych, pokryw włazu dowódcy, pokrywy otworu z lewej strony wieży, krótko mówiąc - kaleka. Trochę dodatków własnej produkcji... większość maneli na kadłubie, osłony reflektorów i takie tam... Okręgi gwiazd malowane. Malowany Tamia + Mig. Zapraszam do obejrzenia galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 23 Maja 2017 Share Napisano 23 Maja 2017 ładnie zrobiony, gdyby nie narzędzia, to można by pomyśleć, że to 35-tka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 23 Maja 2017 Share Napisano 23 Maja 2017 Już Ci pisałem. Fajna robota... No i podstaweczka miła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 23 Maja 2017 Share Napisano 23 Maja 2017 Bardzo ładnie wykonany, klimatyczna podstawka i w końcu nowy aparat - ładne zdjecia Gratulacje. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 23 Maja 2017 Autor Share Napisano 23 Maja 2017 i w końcu nowy aparat - ładne zdjecia Aparat ten sam, tylko zdobyłem drugą żarówkę i mam lepsze światełko... chociaż i tak nie leżało nawet koło amatorskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 23 Maja 2017 Share Napisano 23 Maja 2017 Fajny. Mój pierwszy czołgun w 1/72 kupiony jeszcze w Pewexie, czy Baltonie w 1990 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Maja 2017 Share Napisano 23 Maja 2017 Ładny, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 23 Maja 2017 Share Napisano 23 Maja 2017 Podstawka pierwsza klasa , malowanie nic dodać podoba się . Dorabiane części bardzo ładne ale merytorycznie klapa , takiej mieszanki to nawet koszerni nie zmontowali pozdrawiam OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 23 Maja 2017 Autor Share Napisano 23 Maja 2017 ale merytorycznie klapa , takiej mieszanki to nawet koszerni nie zmontowali pozdrawiam OLO ...tak, to SF... model nie przedstawia wizerunku konkretnego modelu shermana. Choć był bardzo podobny z kadłubem typu "cast" w wersji "small hatches"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi