Dumo Napisano 18 Czerwca 2017 Share Napisano 18 Czerwca 2017 Witam serdecznie Po półtora roku budowy tego modelu (z dużymi przerwami) nareszcie jest skończony. Baza to tamiya plus lufa rbmodel. Sam model składa się jak klocki lego bez większych problemów. Malowanie wykonane za pomocą farb tamiyi, mój pierwszy raz w tymi farbami i jestem bardzo zadowolony, chyba pozostanę przy nich na dłuższy czas. Jako malowanie wykorzystałem jednostkę 4100 z bitwy o Kołobrzeg rok 1945. Mam nadzieję że przypadnie Wam do gustu, dzięki i pozdrawiam R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Czerwca 2017 Share Napisano 18 Czerwca 2017 Rafał generalnie mi się podoba, ale mam kilka uwag. Brak mi zacieków. I ostatecznie to ubłocenie gąsienic spowodowało że wyglądają na jakiś słaby plastik jak w starej Zveździe. Do tego mogłeś go bardziej w glebę wsadzić bo to kawał żelastwa był. Wygląda jakby na końcówce projekt cię już męczył i chciałeś mieć go już za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2017 Trafnie oceniłeś, "albo skończę teraz albo już nigdy", nawet zdjęć nie mogłem dobrych zrobić, chyba przeklęty jest ten model. W miarę jestem zadowolony, w gablocie obok isu się fajnie prezentuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 22 Czerwca 2017 Share Napisano 22 Czerwca 2017 Świetny, malowanie bardzo mi się podoba . Sądziłem tylko, że nad gąsienicami popracujesz więcej farbkami a nie od razu pigmentami by nieco zgubić "srebrną" ścieżkę. Niemniej, jak miałeś go już dość, to rozumiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 22 Czerwca 2017 Share Napisano 22 Czerwca 2017 Fajny. Bardzo bliski temu ze zdjęć. Fajne kontrasty. robi wrażenie, ale foty marne. Skromne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 23 Czerwca 2017 Share Napisano 23 Czerwca 2017 Tygrys był malarsko lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2017 Dzięki za krytykę, wstyd mi strasznie za jakość zdjęć... W tygodniu się przysiądę i zrobię lepsze obowiązkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 26 Czerwca 2017 Share Napisano 26 Czerwca 2017 ...ale zanim zrobisz te nowe fotki to troszke popraw ta podstawke, bo niby to ziemia, a.... sam wiesz o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 2 Lipca 2017 Autor Share Napisano 2 Lipca 2017 ...ale zanim zrobisz te nowe fotki to troszke popraw ta podstawke, bo niby to ziemia, a.... sam wiesz o co chodzi Poprawek już nie będzie, zwykła tam podstaweczka byle żeby model na szkle nie stał. W tym miesiącu zamawiam namiot bezcieniowy i kilka lampek, jak tylko przyjdzie cykne nowe mam nadzieję lepsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi