karambolis8 Napisano 19 Lipca 2017 Share Napisano 19 Lipca 2017 Wczoraj PGZ podpisała z Bellem porozumienie. Przymierzają się do produkcji belek ogonowych do H-1. Nie ma nic wprost o decyzji w przetargach, ale w takiej sytuacji chyba już pozamiatane i będziemy latać na Viperach i Venomach? http://www.defence24.pl/631270,smiglowcowa-wspolpraca-pgz-i-bell-podpisano-porozumienie Czy tym razem da się bez żenujących wstawek politycznych? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 19 Lipca 2017 Share Napisano 19 Lipca 2017 Moje ulubione śmigłowce szturmowe z szachownicami? Zbyt piękne, nie uwierzę, dopóki nie zobaczę na płycie polskiego lotniska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 19 Lipca 2017 Share Napisano 19 Lipca 2017 Ale belki ogonowe do UH-1 w Polsce robione były już dawno (w Świdniku, razem z centropłatami i drzwiami do któregoś z regional jetów, poprawcie mnie jeśli się mylę). Takich manewrów, listów intencyjnych u nas w lotnictwie pełno i co jakiś czas się takie uściski rąk przed kamerami trafiają. Co do Cobry - ciekawe jak się to ma do "starości moralnej" i wieku "rodziny konstrukcji" Marketing firm, nic nowego. Póki MON kontraktu nie podpisze takie zdarzenia nie mają żadnego przełożenia na rzeczywistość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 19 Lipca 2017 Autor Share Napisano 19 Lipca 2017 Czyli z kupowaniem KittyHawków jeszcze się wstrzymać? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 19 Lipca 2017 Share Napisano 19 Lipca 2017 To zależy tylko od zasobności portfela i ilości miejsca w magazynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 19 Lipca 2017 Autor Share Napisano 19 Lipca 2017 Z oboma tematami krucho, więc poczekam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 19 Lipca 2017 Share Napisano 19 Lipca 2017 Ja myślę że miejsce znajdziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 19 Lipca 2017 Share Napisano 19 Lipca 2017 a jak nie najdziesz to ja ci przechowam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi