Ipkinss Napisano 26 Lipca 2017 Share Napisano 26 Lipca 2017 Cześć! Tempo jednego modelu na rok zachowane Prezentuję model pierwszego prototypu PZL P.11 z bardzo fajnego zestawu Arma Hobby. Model malowałem farbami z serii XTREME METAL od AK-interactive. Zapraszam do galerii: Pozdrowienia Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 26 Lipca 2017 Share Napisano 26 Lipca 2017 Przewinął mi już się w internetach przed oczami - ładny. Lotki wychylone, a drąg w kokpicie przechylony na lewą stronę? Szachownice z kalkomanii tylko trochę prześwitujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 28 Lipca 2017 Autor Share Napisano 28 Lipca 2017 Szachownice z kalkomanii tylko trochę prześwitujące. To prawda, jedna siadła o wiele gorzej w linie, ale nie chciałem już ich nacinać. Drążek niewychylony, ale śmigło się obraca! Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 28 Lipca 2017 Share Napisano 28 Lipca 2017 Jeżeli jeden model rocznie ma być taki fajny, to biorę w ciemno! Szkoda, że fotki nie pozwalają nacieszyć oczu w pełni, ale i tak znać dobrą robotę. Malowałeś ExtremeMetalami z AK, ale nie widać, żebyś różnicował panele - modulowałeś nimi tylko powierzchnie? Dawałeś pod spód ich czarny podkład, czy coś innego? Ja mam w sumie mieszane uczucia, jak chodzi o te metalizery, ale może to tylko ja coś robię źle, stąd pytania... Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Lipca 2017 Share Napisano 29 Lipca 2017 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 30 Lipca 2017 Autor Share Napisano 30 Lipca 2017 Malowałeś ExtremeMetalami z AK, ale nie widać, żebyś różnicował panele - modulowałeś nimi tylko powierzchnie?Dawałeś pod spód ich czarny podkład, czy coś innego? Ja mam w sumie mieszane uczucia, jak chodzi o te metalizery, ale może to tylko ja coś robię źle, stąd pytania.. Początkowo zróżnicowałem panele, ale później musiałem parę rzeczy poprawić i wyraźne przejścia są mało widoczne. Niemniej nie jest jednolity, trochę różnic w odcieniach jest. Tak, na spód szedł czarny podkład z XTREME METAL. Mnie się nimi malowało całkiem dobrze Pozdrowienia Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi