Kapitan_Kurt Napisano 29 Lipca 2017 Share Napisano 29 Lipca 2017 Witajcie By odpocząć od pancerki postanowiłem skleić jakiegoś śmiglaka. Jednakże musiał on być w polskich barwach, dlatego padło na Mi-24 (956) z Afganu. Do modelu dokupiłem blaszki Ace tj.: kokpit, ładownię i exterior. Dodatkowo Hind został przenitowany. Zaingerowałem też lekko w silnikii i przekładnię. Na poniższych fotkach model po wstępnym podkładzie, czekający na preszejding i bazę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 29 Lipca 2017 Share Napisano 29 Lipca 2017 Będę kibicował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 29 Lipca 2017 Share Napisano 29 Lipca 2017 Brawo brawo - Zvezda plus ACE - najlepsza konfiguracja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 29 Lipca 2017 Share Napisano 29 Lipca 2017 No, jestem ciekaw jak to pancerniakowi wyjdzie wiatrak... Chociaż... to też czołg, tyle że latający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 30 Lipca 2017 Share Napisano 30 Lipca 2017 Pancerniak + wiatrak... to gwarantuje ciekawe podejście do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 30 Lipca 2017 Share Napisano 30 Lipca 2017 Jak oceniasz te blaszki? W "ramkach" wyglądają fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 30 Lipca 2017 Autor Share Napisano 30 Lipca 2017 Jak oceniasz te blaszki? W "ramkach" wyglądają fajnie. Cóż, na pewno są twardsze od eduardowskich przez co uzyskanie różnych wymagających kształtów jest dość trudne. Również w porównaniu z voyagerem w kwestii plastyczności słabo wypadają. Jednakże zdetalowanie np. kokpitu jest bardzo dobre. Tylko exterior moim zdaniem jest przerostem formy nad treścią. Wracając do modelu - zrobiony preszejeding. Z góry przepraszam za jakość zdjęć, zostałem pozbawiony aparatu i jestem zmuszony używać telefonu, przez co na zdjęciach można zobaczyć mgłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 31 Lipca 2017 Share Napisano 31 Lipca 2017 Mucha zestrzelona! Gdzie dostałeś blaszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 31 Lipca 2017 Autor Share Napisano 31 Lipca 2017 Mucha zestrzelona! Gdzie dostałeś blaszki? Załatwiłem sobie przez znajomego ukraińca w Kijowie. Sklep hobby.dn.ua. Mają tam wiele ciekawych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 31 Lipca 2017 Share Napisano 31 Lipca 2017 Można też z modelsua.com Plus, że płatne przelewem do polskiego banku i p. Ivan się zgadza na wysyłkę InPostem w Polsce lub pocztą polską (trochę to dłużej zajmuje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 1 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2017 A witajcie Jest tak, doszła dalsza część preszejdingu i pierwsza warstwa bazy. Druga strona medalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżak_Stronk Napisano 3 Sierpnia 2017 Share Napisano 3 Sierpnia 2017 A witajcie Jest tak, doszła dalsza część preszejdingu i pierwsza warstwa bazy. te butle i to coś czerwone to radosna twórczość czy jakaś modernizacja Mi-24? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2017 te butle i to coś czerwone to radosna twórczość czy jakaś modernizacja Mi-24? Radosna twórczość wg. publikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżak_Stronk Napisano 3 Sierpnia 2017 Share Napisano 3 Sierpnia 2017 hmmm, a możesz jakieś foto pokazać bo polskie Mi-24 "radosnej twórczości" nie posiadają - bo robisz polski jak widac z opisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżak_Stronk Napisano 3 Sierpnia 2017 Share Napisano 3 Sierpnia 2017 aaa czyli czeskiego robisz, to zmień opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżak_Stronk Napisano 3 Sierpnia 2017 Share Napisano 3 Sierpnia 2017 tak wygląda nasz mi-24 https://goo.gl/images/bLaJ7f , twoj to wersja Czeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2017 Już jest nasz - poprawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżak_Stronk Napisano 3 Sierpnia 2017 Share Napisano 3 Sierpnia 2017 aaaa i oslone z "aiszki" silnik rozruchowy , masz dla wersji D, dla wersji W jest pełna https://skrzydla.org/photo-Mil-Mi-24V-Hind-E-167586 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 3 Sierpnia 2017 Share Napisano 3 Sierpnia 2017 Dobrze Dżak prawi - i osłona mikrofalówki też jest gładka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 16 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2017 Czołem Wot i śmigło pomalowane i oklejone. Teraz już tylko brudzing. Teraz pytanie. Ma ktoś plany Mi-8/Mi-17? Potrzebuję by odtworzyć nity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 17 Sierpnia 2017 Share Napisano 17 Sierpnia 2017 Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 17 Sierpnia 2017 Share Napisano 17 Sierpnia 2017 Pokaż drzwi pilota... od wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 18 Sierpnia 2017 Share Napisano 18 Sierpnia 2017 Bardzo się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 18 Sierpnia 2017 Share Napisano 18 Sierpnia 2017 ładnie zmalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi