Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 29 Lipca 2017 Super Moderator Share Napisano 29 Lipca 2017 Klasa 4 - Okręty i statki Długo się zastanawiałem nad wyborem modelu konkursowego. Długo... Długo... W końcu, nie mając całkowitego przekonania, zdecydowałem o podjęciu się w bary z Saratogą Co prawda jeszcze nie wiem, który dokładnie okres będzie reprezentowała, ale rozpoczęcie relacji niejako zmotywuje mnie przynajmniej do rozpakowania wyprasek z folii Obowiązkowa fotka i...... lecimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 29 Lipca 2017 Share Napisano 29 Lipca 2017 Widzę Marcin, że idziesz jednak w lotniska, kibicuję i powodzenia Jeszcze dla przypomnienia, w ostatnim konkursie Sarę robił kolega Janisz, może coś Ci się z tego przyda... http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=221&t=54808 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisz Napisano 29 Lipca 2017 Share Napisano 29 Lipca 2017 Jasne jak coś to pytaj bo tam jest nieco pomieszane z tym okresem....... Jakieś dodatki będą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 29 Lipca 2017 Autor Super Moderator Share Napisano 29 Lipca 2017 Jasne jak coś to pytaj bo tam jest nieco pomieszane z tym okresem....... Jakieś dodatki będą?? Bede pytal A jesli chodzi o dodatki to z pewnoscia tak: na pewno cos z artylerii, pewnie dojda jakies wydruki 3d i blaszki wlasnych projektow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 29 Lipca 2017 Share Napisano 29 Lipca 2017 Łoooo zapowiada się ciekawie - będę kibicował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Lipca 2017 Share Napisano 30 Lipca 2017 ooo znów water line powodzenia w budowie - na pewno będę zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 30 Lipca 2017 Share Napisano 30 Lipca 2017 Fajnie Cię powitać Marcin na pokładzie. Zastanawiałem się kiedy do nas dołączysz. Bo, że dołączysz, to dla mnie było pewne. Tak więc pytanie nie było "czy" tylko "kiedy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 30 Lipca 2017 Autor Super Moderator Share Napisano 30 Lipca 2017 Fajnie Cię powitać Marcin na pokładzie. Zastanawiałem się kiedy do nas dołączysz. Bo, że dołączysz, to dla mnie było pewne. Tak więc pytanie nie było "czy" tylko "kiedy"? Ha, zmagałem się sam ze sobą... ale w końcu jestem Zobaczymy czy czasu wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Września 2017 Share Napisano 11 Września 2017 co to za zastój w stoczni ? Ponad 2 tyg nie zaglądałem na forum, a tu nic nie drgnęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 11 Września 2017 Autor Super Moderator Share Napisano 11 Września 2017 co to za zastój w stoczni ? Ponad 2 tyg nie zaglądałem na forum, a tu nic nie drgnęło Obawiam się najgorszego - mam rozgrzebane połowę mieszkania w remoncie włącznie z likwidacją mojego własnego pokoikowego miejsca i nie sądzę, bym siadł do tematu w najbliższym czasie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 12 Września 2017 Share Napisano 12 Września 2017 Wiem, co to znaczy klejenie i remont. Nawet jak kąt do majstrowania został, to po dniu malowania ścian i temu podobnych rzeczy nic się już nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Września 2017 Share Napisano 12 Września 2017 bad, bad, very bad news Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi