Mikele Napisano 24 Sierpnia 2017 Share Napisano 24 Sierpnia 2017 Robi wrażenie. Odejścia na okołokrytycznych kątach natarcia łapią za serduszko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 25 Sierpnia 2017 Share Napisano 25 Sierpnia 2017 (edytowane) A proszę cię... Wedle mojej oceny profesjonalizm w każdym calu. U nas gdzieś robią pokazy z taką pirotechniką? Edytowane 25 Sierpnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 25 Sierpnia 2017 Share Napisano 25 Sierpnia 2017 W Radomiu na pokazach 4 i 2 lata temu choć może z nie taką klasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 25 Sierpnia 2017 Share Napisano 25 Sierpnia 2017 No bo wiecie... Idę z córką na piknik lotniczy, jest pokaz Mi-24 no i komentator opowiada, że "właśnie widzicie państwo parę Mi-24 w ataku na cel naziemny...". Córka na to: - Ale tato... Gdzie? No i weź tu człowieku tłumacz dziecku, że to nie naprawdę, że oni tak tylko udają jak chłopcy biegający po podwórku z patykami i krzyczący "Pif paf, nie żyjesz!". Na co dziecko z coraz większymi oczyma patrzy na ciebie. No bo w sumie fakt - jakie dzieciaki biegają teraz po podwórku z patykami zamiast karabinów? Konsternacja... Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Sierpnia 2017 Share Napisano 25 Sierpnia 2017 Na tegorocznym Air Show ma być pokaz CAS 2x Su-22 + 2x F-16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 26 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2017 A wybuchy będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 26 Sierpnia 2017 Share Napisano 26 Sierpnia 2017 W tym roku podobno bez pirotechniki. Szkoda, bo w poprzednich edycjach wybuchy były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 26 Sierpnia 2017 Share Napisano 26 Sierpnia 2017 Potwierdzam..coś nie wyszło ale raczej z przyczyn bezpieczeństwa-ryzyko pożaru. Faktycznie trawa wokół pasa mocno wysuchona dziś. Możliwe ,ze nocą popada i może zaryzykują symulowany atak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek 80 Napisano 22 Września 2017 Share Napisano 22 Września 2017 Ły tam,takie akcje to ja też robię...na DCSie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi