Jump to content

[G] StuG III ausf G tamiya

Godfryd
 Share

Recommended Posts

No wiec tak: jest to mój pierwszy temat tutaj A oto moje najświeższe wypociny. Modelarzem dobrym nie jestem wiec cudów sie nie spodziewajcie.

Maluje pędzlem błoto to wikol kawa i mąka rdza to pastele a brud to węgiel artystyczny. Modele sklejam prosto z pudełka jedynie siatki zrobiłem sam bazując na pomyśle Artka. Może będzie pod to winetka ale nie w najblizszym czasie. Pozdr

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/80ac2e7ff3c04f3a.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ec8042cf1762c4ac.html

Edited by Guest

Skoro nie jesteś dobrym modelarzem, to zmienisz zdanie jak zobaczysz moją pierwszą pracę, którą tu opublikuję

Mi się podoba, choć pancerka mnie tak nie kręci jak latadła z II WŚ

Pozdrawiam.

tak maciek pomelało mi sie juz poprawiłem thx. kolor bazowy to tamiya dark yellow. ogólnie na innym foruk krytykowana jest ilosc błota i to ze model wygląda jakby był w wielokolorowym kamo. moze to wina swiatła bo model jest w JEDNOKOLOROWYM malowanu a jest taki pordzewiały i pobrudzony bo bedzie niebawem na blotnistej winetce. pozdrawiam

• 1 month later...
  • 5 years later...

SORRY tomek 1447! czegoś nie rozumiem ,albo tak się zestarzałem że już widzę inaczej niż inni, albo widzę dobrze i to ja mam racje. Jeśli moderator zechce mi zwrócić uwagę, to na pewno wezmę ją sobie do serca. Jeśli uważasz mój post za nic nie znaczący, to po co Twój komentarz!

żeby nie odkopywał wątków i nie dodawał nic nie znaczących komentarzy, bo nie jest to pierwszy raz.

Tomek ale to nie jest zakazane i mod nie ma prawa interweniować ,co do nic nie znaczących postów to takich delikwentów jest więcej ale "co Pan poradzisz ?nic Pan nie poradzisz" :haha:

eljazz zupełnie nie chodziło mi o twój wpis, tylko o post kolegi jakub97

Tomek ale to nie jest zakazane i mod nie ma prawa interweniować ,co do nic nie znaczących postów to takich delikwentów jest więcej ale "co Pan poradzisz ?nic Pan nie poradzisz"

Niby prawda.

Dobra już daje sobie spokój, bo nie chcę rozpoczynać żadnych bezsensownych słownych potyczek.