Godfryd Napisano 18 Maja 2006 Share Napisano 18 Maja 2006 (edytowane) No wiec tak: jest to mój pierwszy temat tutaj A oto moje najświeższe wypociny. Modelarzem dobrym nie jestem wiec cudów sie nie spodziewajcie. Maluje pędzlem błoto to wikol kawa i mąka rdza to pastele a brud to węgiel artystyczny. Modele sklejam prosto z pudełka jedynie siatki zrobiłem sam bazując na pomyśle Artka. Może będzie pod to winetka ale nie w najblizszym czasie. Pozdr http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/80ac2e7ff3c04f3a.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ec8042cf1762c4ac.html Edytowane 19 Maja 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 18 Maja 2006 Share Napisano 18 Maja 2006 Skoro nie jesteś dobrym modelarzem, to zmienisz zdanie jak zobaczysz moją pierwszą pracę, którą tu opublikuję Mi się podoba, choć pancerka mnie tak nie kręci jak latadła z II WŚ Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Kmiecik Napisano 18 Maja 2006 Share Napisano 18 Maja 2006 hmmm... a te kolorki to skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 18 Maja 2006 Share Napisano 18 Maja 2006 To jest StuG III Ausf.G Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 19 Maja 2006 Share Napisano 19 Maja 2006 mam jedno pytanie jaki kolor jest bazowy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 19 Maja 2006 Autor Share Napisano 19 Maja 2006 tak maciek pomelało mi sie juz poprawiłem thx. kolor bazowy to tamiya dark yellow. ogólnie na innym foruk krytykowana jest ilosc błota i to ze model wygląda jakby był w wielokolorowym kamo. moze to wina swiatła bo model jest w JEDNOKOLOROWYM malowanu a jest taki pordzewiały i pobrudzony bo bedzie niebawem na blotnistej winetce. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz G. Napisano 22 Maja 2006 Share Napisano 22 Maja 2006 Witam! Jak dla mnie model nie jest zły, chociaż kolory rzeczywiście wyglądają dosyć oryginalnie ;) Co do ubłocenia; na nadwoziu to chyba trochę przesadziłeś (jeśli to rdza to również ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 22 Maja 2006 Share Napisano 22 Maja 2006 i jaksbys mogl to popraw bandaze znaczy siatki maskujace, dokladniej pomaluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 25 Maja 2006 Autor Share Napisano 25 Maja 2006 tak tak to będzie zrobione... model miał być BARDZO stary i zniszczony następny będzie tygrysek z dragona ale na razie nigdzie nie poitrafie go dostać :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 5 Lipca 2006 Autor Share Napisano 5 Lipca 2006 zrobiłem figurke: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Kolejne wykopki. Model z przed 6 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Kolega jakub ( rocznik 1997?) widzę nabija posty i to z wyjątkowo błyskotliwymi komentarzami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Przepraszam, ale czegoś nie rozumiem w tytule jest StuG a mi się wyświetla Tygrys w detalach, jacyś rycerze wazon z ładnymi kwiatkami i tylko StuG gdzieś w oddali chyba w zasadzce bo mało widoczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Eh nie chce mi się znowu wklejać łopaty A na serio to może niech któryś z moderatorów zwróci uwagę naszemu domorosłemu archeologowi, żeby nie odkopywał wątków i nie dodawał nic nie znaczących komentarzy, bo nie jest to pierwszy raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 SORRY tomek 1447! czegoś nie rozumiem ,albo tak się zestarzałem że już widzę inaczej niż inni, albo widzę dobrze i to ja mam racje. Jeśli moderator zechce mi zwrócić uwagę, to na pewno wezmę ją sobie do serca. Jeśli uważasz mój post za nic nie znaczący, to po co Twój komentarz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 żeby nie odkopywał wątków i nie dodawał nic nie znaczących komentarzy, bo nie jest to pierwszy raz. Tomek ale to nie jest zakazane i mod nie ma prawa interweniować ,co do nic nie znaczących postów to takich delikwentów jest więcej ale "co Pan poradzisz ?nic Pan nie poradzisz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 eljazz zupełnie nie chodziło mi o twój wpis, tylko o post kolegi jakub97 Tomek ale to nie jest zakazane i mod nie ma prawa interweniować ,co do nic nie znaczących postów to takich delikwentów jest więcej ale "co Pan poradzisz ?nic Pan nie poradzisz" Niby prawda. Dobra już daje sobie spokój, bo nie chcę rozpoczynać żadnych bezsensownych słownych potyczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi