TReS Napisano 1 Października 2017 Autor Share Napisano 1 Października 2017 Tu świetnie się zapowiadahttps://www.drive2.ru/c/2900771/ Czy ktos moze ma namiar na blachy tego bagażnika (ten bagaznik) ? ewentualnie skan blach, ewentualnie namiar na dokumentację itd.?? Chłopak co to buduje w komentarzach troche niżej pisze ze sam to zbudował ten bagażnik na to Pajero, jest tez tam render koparki na zabudowe pod Kraza wiec coś kombinuje wiecej na "handel"?? znasz ruskij jazik?? czeba bedzie napisac do niego edit, pogrzebałem poczytałem i mam https://www.drive2.ru/b/3015687/ linka do bagaznika On to robi wiecej zdjec z budowy pod linkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 1 Października 2017 Share Napisano 1 Października 2017 pogrzebałem poczytałem i mam https://www.drive2.ru/b/3015687/ linka do bagaznika On to robi wiecej zdjec z budowy pod linkiem Dziękuję za pomoc, przydało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 4 Października 2017 Autor Share Napisano 4 Października 2017 Zapory Jersey od Przemka Przybulewskiwgo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 4 Października 2017 Share Napisano 4 Października 2017 Zapory od Przemka...polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 7 Października 2017 Share Napisano 7 Października 2017 Jeszcze jeden skrót z "natchnieniem" dla Pick-up http://www.hollilla.com/reader.php?action=thread&thread=2982830&offset=420 tam zresztą jest dosć duzo zdjeć wysokiej jakości z Syrii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 8 Października 2017 Autor Share Napisano 8 Października 2017 Odkurzacz doszedł, tamiya amelinium, przytapowany trochę pędzlem metalic grey, przepolerowany filcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 10 Października 2017 Autor Share Napisano 10 Października 2017 Zaczynamy kurzyć i brudzić, zapewne jak na pierwszy model nie wyjdzie za ładnie ale się postaram, nie spierd@&€)& sprawy by można było cieszyć oko.. Długa noc coś czuje będzie dziś nocny Edit; 1 w nocy Hmmm... No i ?? Edit 3:30 Dla zdziwionych, tak błoto, tam tez czasami pada, wszystko w wersji roboczej, jakieś efekty widać powoli, teraz trzeba pieścić by wyszło ładnie, Uwagi wskazane, poparte logiką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 11 Października 2017 Autor Share Napisano 11 Października 2017 5:03 na dziś koniec, zdjęcia nie do końca bo tylko z jedna lampą, myśle ze progres jakiś widać, a i za bardzo nie spieprzyłem sprawy (??) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 11 Października 2017 Share Napisano 11 Października 2017 Według mnie jest super . Nie możesz spać po nocach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 11 Października 2017 Autor Share Napisano 11 Października 2017 No dziś tak wyszło ze dzień wolny się trafień od roboty to pozwoliłem sobie na zarwanie nocki, bo do Bielska już tuż tuż termin zaczyna gonić, a Ja w czarnej dziurze i z Toyota i z Kamazem z Icm, on tez czeka już tylko na zabiegi weteringowe, Pogoda za oknem dopisuje to popołudniu strzelę foty przy naturalnym świetle, i to by chyba było na tyle, u góry, co najwyżej jeszcze pogiziam pigmentami odrobine, po całości, choć obawiam się by nie przedobrzyć, bo już wydaje mi się ze jest na styk, Podwozie wstępnie tez już zrobione, ubłocone, wycieki z mostów, myśle kosmetyka została. Do ogarnięcia bambetle , to co kilka postów wcześniej pokazałem, kilka szmat zwiniętych z Eureki XXL, torba „Ruska”, koło zapasowe, No i skrzynie z rakietami do tego odkurzacza. Aaaaa No i zapomniał bym RPG z Pavli i kałasznikow jeszcze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grazzi Napisano 11 Października 2017 Share Napisano 11 Października 2017 Aż się prosi, żeby wstawić go na podstawkę z kawałkiem asfaltu i nawianym piachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 11 Października 2017 Autor Share Napisano 11 Października 2017 Aż się prosi, żeby wstawić go na podstawkę z kawałkiem asfaltu i nawianym piachem Dokładnie tak będzie! Za podstawkę będzie ramka na zdjęcia 13x 18 cm drewniana sosnowa z Leroy Merlin za 2,99, asfalt to papier ścierny 150 za 2,5 tez z Leroya, piasek mam prawdziwy plus pigmenty Gunze. Do tego będą dwie zapory Jersey od Przemka Przybulewskiego oraz popapraniec z kałachem i komórką z zestawu Leoparda C2 Mexas z Takomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 11 Października 2017 Autor Share Napisano 11 Października 2017 Zapory Jersey od Przemka Przybulewskiwgo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Do tego popapraniec z komórką i kałachem z zestawu Leoparda C2 Mexas z Takom’u Podstawka to ramka sosnowa na zdjęcia 13x 18 cm z Leroy Merlin za 2,99, asfalt to papier ścierny 150 za 2,5 pln, piasek mam naturalny, być może trzeba będzie go trochę zmielić moździerzem zobaczymy jak przymierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Października 2017 Share Napisano 11 Października 2017 Narzekałem na zestawienie kolorystyczne elementów Toyoty. Przestałem. Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 11 Października 2017 Autor Share Napisano 11 Października 2017 Zdjęcia przy świetle dziennym, Rzeczona podstawka, dwie zapory, brakuje figurki, bo jak narazie w podkładzie leży. Tak zacząłem przestawiać, nie wiem jak ustawić wszystko, czy tak (?) a może tak, figurka nie zajmuje dużo miejsca wiec wcisnąć ja można wszędzie Zdjęcia trochę kuleja w odcieniach ze względu na brak kontroli nad balansem bieli, by uniknąć problemów i pieprzenia się z hostingiem zdjęć używam mobilnie Tapatalk’a do forum i hostingu zdjęć, a ze moje jabłko pomimo ze ma dobry aparat i choć by apke PS do edycji zdjęć, polega na całej lini kiedy słońce swieci ale schowa się za chmury, i głupieje stad 1,4,5,6,8 zdjęcie wpada za bardzo w pomarańcz, na żywo jest bledszy ( wypłowiały) , komu będzie dane spotka model na wystawie w Bielsku Białej, Kubisz( Ty to masz rzut beretem, w razie co mogę Cię zabrać tyle ze ja jadę na weekend cały) , Makinen (?), Chorąży (?) mam nadzieje ze się wybieracie, to se pogadamy o tych waszych Hammerach, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Października 2017 Share Napisano 11 Października 2017 Ustawić tak: Tylko lekko zmienić kąt, żeby samochodzik nie był równolegle do linii barier. Dzięki za zaproszenie na wycieczkę do Bielska, ale termin mi niestety nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 11 Października 2017 Autor Share Napisano 11 Października 2017 A prosze, jade i mam duzzooo miejsca, a widze Ty w Bendzińiu mieszkasz (wiec obok) mnie, Tak tez myslałem o taki ustawieniu (a figurka w prawy górny róg podstawki bo ziomek ma komóre w rece i gdzieś sobie dzwoni, wiec i może stać tyłem do samochodu) Dzięki za pochwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 11 Października 2017 Share Napisano 11 Października 2017 To co zawsze mi się nie podoba w podstawkach z ramki teren poniżej krawędzi ramki. Daj tam jakieś wypełnienie, żeby było choć równo, a najlepiej 2-3 mm wyżej niż ramka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 11 Października 2017 Autor Share Napisano 11 Października 2017 To co zawsze mi się nie podoba w podstawkach z ramki teren poniżej krawędzi ramki. Daj tam jakieś wypełnienie, żeby było choć równo, a najlepiej 2-3 mm wyżej niż ramka... A mnie znów na odwrót się czasami nie podoba gdy podstawka płaska jak decha, będę podsypywał piaskiem, coś pokombinuje napewno, Aha, co polecacie do przyklejenia piasku, klej w szpraju (to chyba droga zabawa, w leroy widziałem puszkę za 30 pare zło ale nie pamietam pojemności (??) , wikol mocno rozcieńczony czy lakier jakiś bezbarwny w pewnie dużych ilościach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grazzi Napisano 11 Października 2017 Share Napisano 11 Października 2017 Rozcieńczony wikol- lepszego i bardziej uniwersalnego rozwiązania nie znajdziesz. A warstw możesz nakładać do woli bo i tak zaschnie przeźroczysty. Także łatwe w komponowaniu podstawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 12 Października 2017 Autor Share Napisano 12 Października 2017 no i git, dzieki, jutro zanabede, znaczy sie dziś już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 19 Października 2017 Autor Share Napisano 19 Października 2017 Kałasznikow i RPG od Pavli ogarnięte do kabiny, na pace dodatki od Eureka XXL została skrzynia na rakety do ogarnięcia na pakę z zestawu KFS’a Już tuż tuż duperelki zostały, ostateczne przykurzone całości i lakier, No i sio na wystawę w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 21 Października 2017 Autor Share Napisano 21 Października 2017 Polowy warsztat przenośny Już w Bielsku, przed wejściem ma MPM ostatnie szlify, bo czasu brakło w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 21 Października 2017 Share Napisano 21 Października 2017 Moim zdaniem niepotrzebnie się spieszyłeś z modelem na konkurs. Można z nim jeszcze poszaleć- z samą Toyotą i podstawką. Teraz trochę skromnie i goło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 21 Października 2017 Share Napisano 21 Października 2017 Moim zdaniem niepotrzebnie się spieszyłeś z modelem na konkurs. Można z nim jeszcze poszaleć- z samą Toyotą i podstawką. Teraz trochę skromnie i goło. Zgadzam się. Ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby po konkursie zrobić z tego "żywą" scenkę, a nie - jak obecnie - zlepek kilku elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi