erolo2000 Napisano 26 Września 2017 Share Napisano 26 Września 2017 (edytowane) Kolejny ulepek : 1wsza Polska Pancerna c.d. Sherman IIkA... Marność nad marnościami w pudle . Lufa od RB Model , dorobiłem około 30tu części + estra gąski od UM. Malowany Pędzlakami ( jak to u mnie bywa ) Tak by to było z pudła: https://thumbs.ebaystatic.com/d/l225/m/mPIJOzGJg20nYGyvVMDGeUg.jpg Edytowane 26 Września 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 26 Września 2017 Share Napisano 26 Września 2017 Dlaczego wysrebrzyłeś gumowe ogniwa T48? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 26 Września 2017 Autor Share Napisano 26 Września 2017 A widzisz - są już poprawione na gumowate (czarnawe) ..skapowałem się po czasie , yeno fotek tego aktualnych nie zrobiłem..Model w lutym powstał Wrzucę Jutro od przodu fotkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 26 Września 2017 Share Napisano 26 Września 2017 Ładnie sobie poradziłeś ze skopanym modelem Revella podoba się pozdrawiam OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 26 Września 2017 Autor Share Napisano 26 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 26 Września 2017 Share Napisano 26 Września 2017 A skąd pomysł żeby nazwać tę wersję Shermana "Sherman II"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 26 Września 2017 Autor Share Napisano 26 Września 2017 IIA niech będzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 27 Września 2017 Share Napisano 27 Września 2017 Wszystkie nowe modele na plus, najbardziej podoba się ten, więc w jego watku zbiorcza pochwała Pasujące mym gustom brudzenie i obicia oraz - mimo oczywistego przy pędzelkowym malowaniu braku cieniowania - faktura malunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 29 Września 2017 Autor Share Napisano 29 Września 2017 Miło ,że się spodobał . Roboty było sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi